Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportDerby incendiar în primă etapă: Rapid vs. FC U Craiova

Derby incendiar în primă etapă: Rapid vs. FC U Craiova

Derby incendiar în primă etapă: Rapid vs. FC U Craiova

Rapid și FC U Craiova se pregătesc pentru un duel intens în prima etapă a SuperLigii din 2024. Cele două echipe rivale se vor întâlni vineri, ora 20:00, într-un meci plin de emoții, având în vedere istoria și rivalitatea dintre ele. Anticipând tensiunea și atmosfera incandescentă, Jandarmeria a anunțat înăsprirea măsurilor de securitate.

Listă de suporteri interziși la meci

Pentru a garanta desfășurarea în siguranță a meciului, Jandarmeria Capitalei a luat decizia de a interzice accesul a 16 suporteri ai echipei Rapid și a 19 suporteri ai echipei FC U Craiova. Aceștia nu vor avea voie să intre în incinta stadionului din Giulești. Se ia în considerare faptul că tentativa lor de a pătrunde în stadion reprezintă o infracțiune conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare.

Măsuri de securitate suplimentare

Având în vedere importanța și riscurile specifice unui asemenea derby pasionant, au fost implementate măsuri suplimentare de securitate. Acestea sunt menite să prevină introducerea în stadion a materialelor pirotehnice și a altor obiecte interzise de normele în vigoare. Controlul autovehiculelor și al persoanelor se va intensifica, asigurând astfel un mediu sigur pentru toți participanții. Respectarea acestor măsuri este obligatorie, fiind interzise băuturile alcoolice, materialele pirotehnice și obiectele ce pot pune în pericol siguranța.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a subliniat importanța respectării regulilor și a evidențiat faptul că afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă sau religioasă, la discriminări de orice fel și la violență este strict interzisă.

Sfaturi pentru suporteri

Jandarmeria a emis recomandări pentru suporterii echipei FC U Craiova, cerându-le acestora să se adune între orele 17:30-18:30 în parcarea magazinului Brico Depot din zonă. Astfel, forțele de ordine vor putea asigura însoțirea lor în siguranță către stadionul Giulești.

Duelul dintre Rapid și FC U Craiova promite să fie unul palpitant, iar rezultatul va avea un impact direct asupra pozițiilor în clasament. O victorie a Rapidului îi va aduce temporar la egalitate de puncte cu CFR Cluj, ocupanta locului secund. Ambele formații vor avea câte 36 de puncte. Pe de altă parte, FC U Craiova se află pe locul 9 și o victorie îi poate permite să se apropie de Farul, echipa aflată pe ultima poziție de play-off.

TAGS: derby, SuperLiga, Rapid, FC U Craiova, jandarmerie, securitate
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments