Sunday, April 21, 2024
HomeSportDerby de top în Premier League: Liverpool vs Manchester City, Cine va...

Derby de top în Premier League: Liverpool vs Manchester City, Cine va ieși victorios?

Derby de top în Premier League: Liverpool vs Manchester City, Cine va ieși victorios?

Etapa 28 din Premier League se anunță a fi una plină de emoție, cu meciuri de mare importanță pentru evoluția clasamentului. Duelul cel mai așteptat este între cele două echipe de frunte, Liverpool și Manchester City, care se vor înfrunta duminică într-un meci crucial pentru lupta la titlu.

Manchester United vs Everton: Un început tumultos pentru etapa 28

Meciul care deschide etapa 28 din Premier League va fi între Manchester United și Everton și va fi transmis live online. Ambele echipe vin după înfrângeri dureroase în etapele anterioare și caută să-și revină în fața suporterilor lor.

Sâmbătă, fanii vor putea urmări și alte meciuri interesante, cum ar fi Aston Villa vs Tottenham Hotspur și Arsenal vs Brentford. Arsenal are șansa de a ajunge lider solitar pentru o scurtă perioadă în funcție de rezultatele din restul etapei.

Cine transmite etapa 28 din Premier League?

Toate partidele din etapa 28 pot fi urmărite live pe diverse canale TV precum Digisport, Orange Sport și Prima Sport. De asemenea, fanii de fotbal pot accesa și transmisiile online pe FANATIK.ro pentru a fi la curent cu toate meciurile din această rundă.

Program și clasament Premier League înainte de etapa 28

Sâmbătă, 9 martie

  • Ora 14:30: Manchester United vs Everton
  • Ora 17:00: Bournemouth vs Sheffield Utd., Crystal Palace vs Luton Town, Wolves vs Fulham
  • Ora 19:30: Arsenal vs Brentford

Duminică, 10 martie

  • Ora 15:00: Aston Villa vs Tottenham, Liverpool vs Manchester City
  • Ora 16:00: Brighton vs Nottingham, West Ham vs Burnley

Luni, 11 martie

  • Ora 22:00: Chelsea vs Newcastle United

Clasamentul din Premier League este extrem de strâns, cu Liverpool în frunte, urmată la mică distanță de Manchester City și Arsenal. Bătălia pentru locurile europene promite să fie una strânsă și plină de suspans.

Cote pariuri pentru etapa 28 din Premier League

Bookmakerii propun diverse cote pentru meciurile din etapa 28. Printre cele mai interesante partide se numără Liverpool vs Manchester City și Chelsea vs Newcastle United, ambele meciuri prevestind o luptă strânsă pe teren.

Manchester United vs Everton, live stream, 14:30, Digisport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, se află sub presiune înaintea acestui meci și are nevoie de o victorie pentru a-și menține echipa în cursa pentru locurile de Champions League. Cu absențele importante din lot, cum ar fi cea a lui Rasmus Hojlund, va trebui să găsească soluții pentru a obține cele trei puncte.

În concluzie, etapa 28 din Premier League se anunță a fi una plină de emoție și surprize, cu echipe puternice care se vor lupta pentru victorie. Fanii de fotbal sunt invitați să urmărească toate meciurile pentru a afla evoluția echipele lor favorite și cum se va modifica clasamentul în urma acestor partide decisive.

TAGS:

Premier League Liverpool Manchester City Arsenal Manchester United Everton
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments