Monday, July 22, 2024
HomeActualitateDenis Drăguș și Vanessa, Nunta de Vis: O Poveste de Dragoste Desăvârșită

Denis Drăguș și Vanessa, Nunta de Vis: O Poveste de Dragoste Desăvârșită

Denis Drăguș și Vanessa, Nunta de Vis: O Poveste de Dragoste Desăvârșită

Celebrul fotbalist Denis Drăguș s-a căsătorit cu iubita sa, Vanessa, într-o ceremonie plină de farmec și eleganță. Evenimentul de excepție a avut loc sub îndrumarea nașului, antrenorul Marius Șumudică, și a impresionat prin detaliile impecabile și emoția transmisă.

Într-o zi de miercuri, pe 10 iulie, cei doi tineri au îmbrățișat sacrul angajament al căsătoriei, însoțit de ceremonia de botez a micuței lor fiice, într-un cadru desprins din basme. Nunta lor a fost un adevărat regal, fiecare aspect al evenimentului fiind planificat cu grijă pentru a asigura o atmosferă magică și plină de bucurie.

Fotografiile de la petrecerea de nuntă și botez au capturat esența eleganței și rafinamentului care au învăluit întreaga zi. Atmosfera din sala de recepții a fost încântătoare, cu un decor sofisticat, iar mirii străluceau în outfituri impecabile. Florile albe, omniprezente, au înfrumusețat fiecare colțișor, inclusiv tortul impresionant cu trei etaje, savant decorat în alb, purtând inscripția „Miss și Mister”, alături de artificii spectaculoase.

Entuziasmul și voia bună au fost menținute de aparițiile speciale ale unor artiști renumiți precum Theo Rose, Adi de la Vâlcea și Feli, care au încântat invitații pe parcursul întregii nopți. Unul dintre momentele emoționante ale serii a fost dansul mirilor, când Denis și Vanessa au pasit grăbiți pe ritmurile muzicii, bucurându-se de prezența uneia dintre fiicele lor, sub privirile emoționate ale tuturor celor prezenți.

Participanții la eveniment au inclus personalități marcante din lumea fotbalului românesc, care au contribuit la crearea unei atmosfere de sărbătoare și prietenie. Rapiditatea cu care s-a organizat evenimentul, în doar două săptămâni, a fost favorizată de eliminarea echipei naționale de fotbal de la Euro, un lucru care a culminat cu un spectacol de neuitat.

Într-o declarație emoționantă, Vanessa Drăguș a mărturisit: „E greu să descriu în cuvinte pentru că probabil o să încep să plâng. Denis, pentru mine, e întreaga lume, întreg Universul, n-am cuvinte să descriu. El e cel mai bun om, cel mai minunat suflet, cel mai minunat tată, cel mai minunat soț.”

Aflat la culmea emoțiilor, Denis Drăguș a mărturisit la rândul său: „Nu știu, e un sentiment unic, greu de descris. Mă bucur că am trecut peste emoții și a fost totul ok. Mă bucur că sunt alături de mine, le mulțumesc, e emoționant să-i am și pe ei alături, mai ales că a fost foarte din scurt.”

Meniul evenimentului a fost unul pe măsură, divers și rafinat, pregătit să satisfacă cele mai exigente gusturi. Invitații au fost răsfățați cu preparate de la file de sturion și sarmale, până la delicatese dulci precum înghețată, limonadă și prosecco. Nici locurile special amenajate pentru fotografii nu au fost lăsate la voia întâmplării, fiind pregătite cu grijă pentru a surprinde cele mai frumoase momente ale serii.

Așadar, nunta lui Denis Drăguș și a Vanessei a fost nu doar un eveniment social de amploare, ci o adevărată poveste de dragoste vie, plină de emoție, frumusețe și bucurie, care va rămâne vie în memoria tuturor participanților.

TAGS:

Denis Drăguș, Vanessa, nuntă, căsătorie, eveniment social

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General