Friday, June 21, 2024
HomeSportDenis Alibec, singurul jucător al României care nu a făcut niciun antrenament...

Denis Alibec, singurul jucător al României care nu a făcut niciun antrenament cu echipa! Care e situaţia atacantului în care Edi Iordănescu îşi pune mari speranţe. Exclusiv

A rămas mai puţin de o săptămână până la debutul naţionalei României la Euro 2024. Selecţionata tricoloră va întâlni Ucraina pe 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. Dar Edi Iordănescu are deja bătăi de cap din cauza accidentărilor.

Denis Alibec, singurul jucător al României care nu a făcut niciun antrenament cu echipa!

Delegaţia României a ajuns la Wurzburg, iar FANATIK a aflat că din lotul de 26 de jucători convocat de Edi Iordănescu, Denis Alibec este singurul care nu a făcut până în acest moment niciun antrenament complet cu echipa.

Denis Alibec a jucat câteva minute în meciul şcoală pe care “tricolorii” l-au jucat cu FC Voluntari 2 în finalul lunii mai. La momentul respectiv, nu au ajuns toţi jucătorii în cantonamentul lui Edi Iordănescu.

Atacantul a venit accidentat la lot. El a trebuit să fie supus unei intervenţii chirurgicale minore în urmă cu două-trei săptămâni, dar a efectuat operaţia destul de târziu, astfel că nu a putut fi recuperat până acum.

Alibec, Burcă şi Târnovanu, fără niciun minut în amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein

Inclusiv Andrei Burcă, cel care a suferit o ruptură musculară la finalul lunii aprilie, a reuşit să se recupereze şi a intrat în programul de pregătire al selecţionerului. În aceste condiţii, rămâne de văzut care va fi forma lui Denis Alibec la ora debutului la Euro 2024.

Doar Alibec, Burcă şi Târnovanu nu au evoluat niciun minut în “dubla” de pregătire pentru Euro 2024 cu Bulgaria şi Liechtenstein, scor 0-0. Iar, după cum arată scorul din amicale, absenţa lui Alibec se resimte din plin.

Alibec, zâmbitor la sosirea în Germania

La sosirea în Germania, Denis Alibec a fost foarte zâmbitor şi s-a salutat cu ceilalţi membrii din staff-ul României, ajunşi mai devreme la hotelul din Wurzburg, acolo unde este cantonată naţionala noastră.

România va debuta la Euro 2024 în meciul cu Ucraina, programat pe 17 iunie, de la ora 16:00, la Munchen. Apoi, “tricolorii” vor merge la Koln pentru duelul cu Belgia, pe 22 iunie, de la ora 22:00.

Ultimul meci din grupa E va fi împotriva Slovaciei. Confruntarea este programată la Frankfurt pe 26 iunie, de la ora 19:00. Se califică în optimi primele două clasate ale grupei plus cele mai bune patru formaţii de pe locul 3.

  • 33 de ani are Denis Alibec
  • 5 goluri a marcat atacantul la echipa naţională

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate FANATIK la EURO 2024.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General