Tuesday, April 16, 2024
HomeSportDelia, noua concurentă de la Mireasa: Povestea unei arbitre pasionate de fotbal...

Delia, noua concurentă de la Mireasa: Povestea unei arbitre pasionate de fotbal și luptătoare pentru independență

Delia, noua concurentă de la Mireasa: Povestea unei arbitre pasionate de fotbal și luptătoare pentru independență

Delia Alexandra Pop, în vârstă de 28 de ani, a devenit în această săptămână noua participată a emisiunii Mireasa. Tânăra a atras atenția publicului prin povestea sa impresionantă, fiind fost arbitru în ligile inferioare din România. Aceasta este originară din orașul Deva și locuiește în Marea Britanie de peste 6 ani.

Delia a absolvit Facultatea de Științe Politice din Timișoara, dar alesul său de carieră a fost în lumea sportului. În ciuda pregătirii sale în domeniul politic, tânăra și-a urmat pasiunea pentru fotbal și în urma unui curs de 6 luni a devenit arbitru în ligile inferioare ale României.

Ajungând să arbitreze de la meciuri de juniori până la liga a V-a, Delia a reușit nu doar să dezvolte o carieră în sportul pe care îl iubește, dar să și seconoteze o mare încredere în sine. “Am fost arbitru de fotbal. Ca să ajung arbitru am urmat o școală de 6 luni, după care am început treptat cu meciuri de la juniori până la liga a V-a. Înainte să fiu arbitru eram o persoană foarte emotivă, iar lucrul acesta m-a făcut să am mult mai multă încredere în mine. Pasiunea mea pentru fotbal m-a întărit, dar totodată m-a făcut să am o latură mult mai masculină, lucru care nu m-a ajutat atât de mult în relațiile mele pentru că am avut de pierdut”.

Dincolo de povestea sa în fotbal, Delia a împărtășit cu sinceritate și despre viața sa personală. Tânăra concurentă a declarat că ultima sa relație de dragoste s-a încheiat în luna august a anului trecut, deși inițial a spus “Da” la o cerere în căsătorie. Motivul separării a fost divergența religioasă și așteptărilor total diferite pe care partenerul său le avea de la Delia.

“Această relație a durat un an de zile și s-a încheiat în luna august a anului trecut. El era de o altă religie față de mine. Își dorea altfel de femeie. O femeie mult mai simplă, calmă, o femeie care să urmeze religia pe care o are. Eu la început i-am spus Da, a fost greșeala mea. Își dorea să renunț la prietenii mei, la machiaj, să am un stil vestimentar foarte diferit față de cel pe care îl am în prezent, își dorea să fiu supusă lui. Să fiu o femeie care să aplece capul, iar eu nu îmi doresc lucrul acesta. Eu sunt o femeie independentă, care lucrează de la 16 ani”, a dezvăluit Delia, care a continuat să relatăze că acestă experiență a făcut-o să-și piardă încrederea în sine și curajul.

Delia a povestit că a avut parte de o altă relație marcată de violență verbală și fizică și a fost într-atât îndepărtată de familia sa. Aceasta a dezvăluit că aceste experiențe au avut un impact semnificativ asupra ei și au determinat-o să-și concentreze eforturile pe dezvoltarea independenței și a puterii interioare.

Tânăra concurentă nu a renunțat la pasiunea sa pentru fotbal, iar în mediul online a împărtășit și videoclipuri în care ne arată cum a arbitrat meciuri din Liga a V-a. Cu siguranță, povestea Deliei și experiența sa ca arbitru în fotbal o fac o concurentă puternică și determinată în competiția Mireasa. Toți cei care o urmăresc pe micul ecran vor putea descoperi povestea unei femei care și-a desăvârșit pasiunea pentru sport și își caută acum adevărata iubire.

TAGS: Delia, Mireasa, arbitru, fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments