Monday, July 22, 2024
HomeActualitateDelegația din Munchen Vizitează Aquatim într-o Aderare Germania-România

Delegația din Munchen Vizitează Aquatim într-o Aderare Germania-România

Delegația Departamentului Evacuare Ape Uzate din Munchen a efectuat o vizită la sediul central al companiei Aquatim din Timișoara joi, 4 iulie. Oaspeții germani au venit să reia întâlnirile și prezentările modelelor de bună practică în cadrul unei colaborări strânse între Germania și România.

Pe lângă dipl.ing Peter Koestner, consilier la Departamentul Evacuare Ape Uzate Munchen, delegația a fost formată și din Christian Moeller, șeful Personalului din același departament, și o specialistă în calificarea profesională. Aceștia au prezentat idei inovatoare implementate cu succes în Bavaria legate de evaluarea performanțelor, managementul competențelor și formarea profesională continuă.

Directorul general al Aquatim, Ilie Vlaicu, a subliniat importanța pregătirii profesionale continue într-un mediu în care România se confruntă cu o scădere a numărului de personal calificat, în contrast cu trendul european. Acesta a afirmat că Asociația Română a Apei, condusă de el, va urmări cu celeritate adaptarea soluțiilor din Munchen la contextul local.

Peter Koestner și-a exprimat susținerea pentru implementarea cu succes a conceptelor și modelelor din Departamentul Evacuare Ape Uzate Munchen în cadrul Aquatim, confirmând astfel dorința de colaborare între cele două entități.

Reuniunea de joi a fost caracterizată de interacțiune activă, dezbateri deschise, schimb de idei și consolidarea relațiilor profesionale, subliniind dorința de consolidare a partenariatului.

The post Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, președintele ARA: “Modelul Munchen este extraordinar, ca atare îl vom adopta și adapta!“ first appeared on Ziua de Vest.

Delegația din Munchen Vizitează Aquatim într-o Aderare Germania-România

Vizita delegației din Munchen la compania Aquatim din Timișoara a reprezentat o nouă etapă în colaborarea strânsă între cele două părți, ce amplifică schimbul de bune practici în domeniul apei și canalizării.

Prezentare a Ideilor Inteligente din Administrația Bavareză la Aquatim

Specialiștii din Munchen au împărtășit cu colaboratorii de la Aquatim soluții și concepte inovatoare din cadrul Departamentului Evacuare Ape Uzate, evidențiind importanța continuării formării profesionale într-un mediu în constantă evoluție.

Recunoașterea Nevoii de Personal Calificat și Pregătire Permanentă

Ilie Vlaicu a subliniat deficitul de personal calificat din industria apei și canalizării din România și a promis implementarea rapidă a soluțiilor din Munchen, adaptate la realitățile locale, menționând importanța acestui demers pentru creșterea performanței în domeniu.

Angajamentul pentru Implementarea cu Succes a Modelelor Muncheneze

Delegația germană a exprimat sprijinul total pentru transferul de know-how și modelele de succes în cadrul Aquatim, demonstrând o deschidere reală pentru colaborare și dezvoltare comună.

Îmbunătățirea Colaborării Profesionale în Domeniul Apei și Canalizării

Reuniunea de joi a consolidat parteneriatul deja existent între Aquatim și Munchen, evidențiind necesitatea colaborării continue și a schimbului de experiențe pentru îmbunătățirea calității serviciilor în domeniul apei și canalizării.

Continuarea Dialogului și Implementarea Practicilor Eficiente în Domeniul Apei

Dialogul deschis dintre Aquatim și Departamentul Evacuare Ape Uzate Munchen a reprezentat doar începutul unei colaborări fructuoase și a unei schimbări pozitive în gestionarea resurselor de apă și a infrastructurii de canalizare.

Authors: Romanian News Reporter

Keywords: Aquatim, Munchen, colaborare, apă uzată, bune practici, managementul competențelor, formare profesională, parteneriat

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General