Wednesday, April 17, 2024
HomeSportDeian Sorescu se impune în Gaziantep: Turcii impresionați de evoluția sa

Deian Sorescu se impune în Gaziantep: Turcii impresionați de evoluția sa

Deian Sorescu se impune în Gaziantep: Turcii impresionați de evoluția sa

Deian Sorescu, internaționalul român adus în această iarnă de Marius Șumudică la Gaziantep, a reușit să impresioneze echipa și suporterii într-un timp foarte scurt. Performanțele bune ale jucătorului au convins oficialii turci că acesta are potențialul de a deveni un jucător cheie pentru echipă.

Sorescu a fost adus în Gaziantep sub formă de împrumut de la campioana Poloniei, Rakow. Turcii beneficiază de opțiunea de a-l achiziționa definitiv în vară pentru suma de 700.000 de euro. Într-o exclusivitate de ultimă oră, FANATIK a anunțat această veste importantă pentru Gaziantep.

Deși a trecut doar o lună de când a ajuns în Turcia, Deian Sorescu a arătat evoluții remarcabile în jocurile sale. Popularitatea sa a crescut printre suporteri datorită atitudinii și implicării sale în teren. Jucătorul român a marcat chiar și primul său gol în tricoul Gaziantep într-un meci împotriva echipei Istanbulspor, cu o execuție superbă.

Antrenorul Marius Șumudică a mărturisit că este impresionat de evoluția și efortul depus de Deian Sorescu la antrenamente. Românul se luptă pentru a câștiga un loc în echipa de bază a lui Șumudică, iar acest lucru a fost remarcat și de presa locală. Gaziantep Ekspres a scris recent că nivelul de joc al lui Sorescu crește de la săptămână la săptămână.

Deian Sorescu a jucat deja în 6 meciuri pentru Gaziantep, dintre care 5 în campionat și unul în Cupa Turciei. Performanțele sale impresionante îl plasează într-o poziție favorabilă în fața oficialilor clubului, care i-au recunoscut talentul și contribuția la echipă.

Marius Șumudică îl întâlnește pe Recep Tayyip Erdogan

Pe lângă evoluțiile bune ale jucătorilor săi, Marius Șumudică a avut parte de o întâlnire specială în ultimele zile. Antrenorul român a avut ocazia să îl întâlnească pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, un moment pe care l-a visat de mult timp.

Această întâlnire este o dovadă a respectului și admirației pe care Șumudică le-a câștigat în Turcia. Președintele Erdogan a apreciat munca și realizările antrenorului român și i-a transmis felicitări pentru rezultatele obținute în fruntea lui Gaziantep.

Înaintea acestei întâlniri deosebite, Marius Șumudică a prezentat strategia sa pentru a salva echipa de la retrogradare. Gaziantep se confruntă cu o luptă dificilă pentru evitarea retrogradării și fiecare meci este vital pentru obținerea punctelor necesare.

În etapa a 26-a a campionatului Turciei, Gaziantep va juca împotriva echipei Samsunspor. Acest meci este extrem de important, având în vedere că echipa lui Șumudică se află pe ultimul loc retrogradabil și are nevoie de o victorie pentru a-și menține șansele de salvare. Partida se va desfășura pe stadionul lui Gaziantep, iar antrenorul român și jucătorii săi sunt hotărâți să obțină cele trei puncte.

TAGS: Deian Sorescu, Marius Șumudică, Gaziantep, Turcia

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments