Sunday, April 21, 2024
HomeSportDecizii arbitrale controversate în Europa: Reacția dură a echipei franceze

Decizii arbitrale controversate în Europa: Reacția dură a echipei franceze

Decizii arbitrale controversate în Europa: Reacția dură a echipei franceze

Echipa franceză Olympique Marseille a reacționat dur după ce UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs să arbitreze meciul lor împotriva echipei Villarreal din Europa League. Decizia forului european nu a fost pe placul francezilor, care au trimis o scrisoare de nemulțumire.

Scrisoare de protest către UEFA din partea lui Olympique Marseille

Istvan Kovacs va fi arbitru principal în confruntarea Villarreal – Olympique Marseille, fiind ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, alături de Andrei Chivulete ca al patrulea oficial. Această decizie a stârnit controverse, iar oficialii clubului francez nu sunt mulțumiți de alegerea arbitrului român pentru un meci atât de important.

Motivul reclamației ține de prestația lui Kovacs la meciul Panathinaikos – Olympique Marseille din trecut, când francezii au pierdut și au avut divergențe cu deciziile luate de arbitru.

Olympique Marseille a considerat că decizia UEFA de a-l delega pe Istvan Kovacs a fost lipsită de respect față de echipă, conform informațiilor furnizate de RMC Sport.

Meciul de retur dintre Villarreal și Olympique Marseille este programat pentru joi, 14 martie, la ora 19:45. În primul meci, echipa franceză s-a impus fără drept de apel, 4-0.

Radu Petrescu va arbitra și el în Europa League

Pe lângă delegarea lui Istvan Kovacs, un alt arbitru român, Radu Petrescu, va conduce un meci important european în această săptămână. El va arbitra partida dintre Club Brugge și Molde din UEFA Europa Conference League, fiind asistat de Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu și Marcel Bîrsan.

Meciul dintre Club Brugge și Molde este programat tot joi, 14 martie, dar la ora 22:00. În primul meci, norvegienii s-au impus cu 2-1.

TAGS:

UEFA, Olympique Marseille, Istvan Kovacs, Radu Petrescu, Club Brugge, Molde, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu, Marcel Bîrsan

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments