Thursday, May 23, 2024
HomeSportDecizie surprinzătoare a lui Mihai Rotaru înaintea meciului cu FCSB

Decizie surprinzătoare a lui Mihai Rotaru înaintea meciului cu FCSB

Decizie surprinzătoare a lui Mihai Rotaru înaintea meciului cu FCSB

Cele mai recente declarații ale lui Mihai Rotaru în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA au stârnit interesul suporterilor. Omul de afaceri a făcut referire la faptul că Universitatea Craiova a fost desemnată campioană a României și a oferit felicitări indirecte echipei FCSB. Rotaru a subliniat că a ales să-l felicite pe Valeriu Argăseală, reprezentantul clubului, în loc de Gigi Becali.

“Pentru mine, este important să felicit un club, nu o persoană. Argăseală este reprezentantul echipei, nu se poate felicita un patron. Nu am avut contact cu domnul Becali de când a câștigat titlul. Trebuie să recunoaștem că, în condițiile actuale, cu punctajul obținut, titlul este meritat.”

Antepronosticul lui Mihai Rotaru pentru meciul cu FCSB

Înaintea partidei cu FCSB, Rotaru a vorbit despre strategia echipei adversare. Deși FCSB a anunțat că va utiliza o echipă de start formată din juniori, patronul Universității Craiova a rămas vigilent.

“Nu știu exact ce strategie vor adopta, însă trebuie să fim pregătiți. Orice echipă campioană poate aduce surprize. Avem jucători de calitate în echipă, iar meciul cu FCSB va fi o provocare. Nu mă interesează planurile domnului Becali, ci ne concentrăm să ne facem treaba și să promovăm un fotbal de calitate.”

Universitatea Craiova, implicată în lupta pentru titlu

Pe lângă discuțiile despre meciul iminent, Rotaru s-a referit și la performanțele echipei sale în acest sezon. A recunoscut că una dintre problemele principale ale Universității Craiova a fost inconstanța rezultatelor.

“Am avut momente bune în acest sezon, dar și momente mai puțin reușite. Ne dorim să fim mai constanți și să luptăm pentru titlu în sezonul următor. Mai avem câteva meciuri dificile în actualul sezon, iar după aceea ne vom concentra pe planurile pentru viitor.”

Mihai Rotaru, hotărât înaintea duelului U Craiova – FCSB

TAGS: Mihai Rotaru, FCSB, Universitatea Craiova, Superliga României.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments