Wednesday, April 17, 2024
HomeSportDecizia surprinzătoare a lui Ion Crăciunescu: Arbitrajul va decide campioana din SuperLiga

Decizia surprinzătoare a lui Ion Crăciunescu: Arbitrajul va decide campioana din SuperLiga

Decizia surprinzătoare a lui Ion Crăciunescu: Arbitrajul va decide campioana din SuperLiga

Ion Crăciunescu, fostul arbitru internațional, a analizat prestanța lui Istvan Kovacs din meciul Sepsi – Universitatea Craiova și a constatat că greșelile recente ale arbitrajului pot determina soarta campionatului. Crăciunescu susține că faptul că tinerii arbitri nu sunt promovați în elită duce la o calitate scăzută a arbitrajului.

Cât de important este arbitrajul în SuperLiga

Crăciunescu a subliniat importanța arbitrajului în SuperLiga și a afirmat că există posibilitatea ca arbitrajul să influențeze decisiv campionatul. El consideră că este necesar ca arbitrii tineri să fie încurajați și promovați din ligile inferioare.

„Arbitrajul joacă un rol crucial în stabilirea campioanei. Nu pot face afirmații categorice, dar situația actuală nu arată bine. Tinerii arbitri nu sunt încurajați și nu sunt promovați la nivelul cerut. Există mulți arbitri buni în țara noastră, care pot fi găsiți în toată țara, dar nu sunt promovați în mod corespunzător”, a declarat Crăciunescu într-un interviu pentru Fanatik.

Analiza prestației lui Istvan Kovacs

Fostul arbitru a analizat prestația lui Istvan Kovacs din meciul Sepsi – Universitatea Craiova, considerând-o catastrofală.

„Kovacs a comis o mulțime de greșeli în meciul respectiv, iar asta nu se potrivește cu statutul lui de arbitru numărul 1 al României. Este clar că desemnarea lui Kovacs în conducerea arbitrajului ridică semne de întrebare. El a fost catastrofal în acest meci. Este rar să vezi atât de multe greșeli comise de un arbitru de nivelul lui. Deși are calități, Kovacs a demonstrat o suficiență și o superficialitate pe teren care nu își au locul. Este arbitru FIFA și poate arbitra orice meci, dar trebuie să își ridice nivelul”, a adăugat Crăciunescu.

Ce spune Crăciunescu despre o posibilă favorizare a Universității Craiova

Fostul arbitru a fost întrebat dacă crede că Istvan Kovacs are un partizanat în favoarea Universității Craiova, însă Crăciunescu nu a dorit să facă afirmații categorice în acest sens. El a subliniat însă că are unele rezerve în privința lui Kovacs și că există unele voci critice în Grecia despre activitatea acestuia.

„Nu pot afirma cu siguranță dacă Kovacs are sau nu un partizanat. Pentru mine, conducerea arbitrajului condusă de acest grec nu se bucură de încredere. Am auzit că și în Grecia existau semne de întrebare în privința sa”, a concluzionat Crăciunescu.

TAGS: campionat, Ion Crăciunescu, SuperLiga, arbitraj, arbitrii tineri, Ion Crăciunescu critica arbitrajul, Istvan Kovacs, Greșelile arbitrjului, Universitatea Craiova
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments