Monday, May 20, 2024
HomeSportDecizia radicală luată de Dan Șucu după ce Rapid a ratat șansa...

Decizia radicală luată de Dan Șucu după ce Rapid a ratat șansa de a juca în cupele europene

Decizia radicala luata de Dan Șucu după ce Rapid a ratat șansa de a juca în cupele europene

Decizia radicală luată de Dan Șucu după ce Rapid a ratat șansa de a juca în cupele europene

In timp ce Rapid București a suferit o nouă înfrângere dureroasă în play-off-ul campionatului, echipa se află în pragul pierderii șansei de a concura în competițiile europene din sezonul următor. Chiar și cu un singur punct obținut din 21 posibile, băieții lui Bogdan Lobonț par că se confruntă cu dificultăți semnificative în a-și atinge obiectivele.

Reacția inițială a lui Dan Șucu

După ce Universitatea Craiova i-a învins pe Rapid, patronul echipei, Dan Șucu, a emis un comunicat de presă anunțând că sunt pregătite măsuri radicale ca urmare a ratării obiectivelor stabilite inițial pentru acest sezon.

În play-off, echipa nu a reușit să obțină nicio victorie, încasând 6 înfrângeri și un singur rezultat de egalitate în ultimele 7 meciuri. Criticile s-au îndreptat către conducere, iar Dan Șucu a fost adesea acuzat de lipsa pregătirii corespunzătoare pentru a conduce Rapidul către succes.

Declarațiile lui Dan Șucu și promisiunile pentru viitor

În comunicatul său, Dan Șucu a recunoscut că rezultatele dezamăgitoare impun o revizuire completă a modului în care performanța tuturor membrilor departamentului sportiv este evaluată. Acesta a subliniat necesitatea unei evaluri riguroase și obiective pentru a asigura eficiența și succesul echipei.

În plus, patronul Rapidului a avertizat că atitudinea jucătorilor în meciurile viitoare va fi crucială pentru continuarea activității lor la club. O schimbare radicală de comportament este așteptată, iar neindeplinirea cerințelor ar putea duce la eliberarea lor din contract în vară.

Focalizare pe găsirea managerilor potriviți

Dan Șucu a subliniat importanța identificării managerilor corecți și responsabili care să conducă echipa către succesul mult dorit. Acesta și-a exprimat determinarea în a crea o organigramă eficientă și să promoveze manageri capabili să pregătească cu succes sezonul următor pentru Rapid.

În contextul abordării sale ferme pentru atingerea obiectivelor, finanțatorul nu a ezitat să sublinieze importanța disciplinelor și corectitudinii în cadrul clubului. Acesta a remarcat că există o nevoie imperioasă de bună organizare și consecvență pentru a obține performanțe remarcabile.

Concluzie

Decizia lui Dan Șucu de a lua măsuri drastice în urma rezultatelor dezamăgitoare ale echipei lasă impresia că Rapid București intră într-o etapă crucială de restructurare și reorganizare pentru a-și recăpăta competitivitatea.

Articol scris de Echipa de Jurnalism a EZS.ro

Taguri: Rapid București, Dan Șucu, cupe europene, decizii, manageri

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments