Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportDecizia dureroasă a FIFA în procesul lui Andre Duarte împotriva FCU Craiova...

Decizia dureroasă a FIFA în procesul lui Andre Duarte împotriva FCU Craiova 1948 și Adrian Mititelu

Decizia dureroasă a FIFA în procesul lui Andre Duarte împotriva FCU Craiova 1948 și Adrian Mititelu

Fundașul central Andre Duarte a câștigat un proces important împotriva clubului FCU Craiova 1948 și a lui Adrian Mititelu. FIFA a anunțat oficial că Duarte este liber de contract, stabilind astfel rezilierea unilaterală a contractului jucătorului care a decis să se alăture echipei Reggiana în vara anului 2023.

Mititelu nu acceptă decizia FIFA și anunță că va merge la TAS pentru a-și căuta dreptatea

Decizia FIFA a venit ca o lovitură dură pentru FCU Craiova 1948 și Adrian Mititelu, care nu acceptă ușor această decizie. Într-o declarație pentru GSP.ro, Mititelu a afirmat cu furie că FIFA nu mai are comisii clasice și că acum lucrează doar cu avocați din Italia, Germania și Franța. Adrian Mititelu a anunțat intenția de a merge la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) pentru a face apel în acest proces, chiar dacă consideră că șansele de succes sunt mici.

Verdictul dat de FIFA în favoarea lui Duarte l-a scos pe Mititelu din sărite. După luni de așteptare, FIFA a emis decizia oficială, declarându-l pe Andre Duarte liber de contract. Această decizie confirmă legalitatea mutării lui Duarte la echipa italiană Reggiana.

Controversele lui Adrian Mititelu continuă

Adrian Mititelu, cunoscut pentru conflictele sale cu Federația Română de Fotbal, susține că va face apel la TAS, mizând pe o posibilă schimbare a situației. Fostul patron al Universității Craiova recunoaște că a greșit prin faptul că nu a inclus o clauză de reziliere în contractul lui Duarte și acum speră să obțină o compensație financiară prin intermediul instanței internaționale.

Cu toate acestea, Mititelu recunoaște că Duarte avea un contract legal, cu un an de înțelegere și unul de prelungire. Jucătorul și impresarul său au fost avertizați cu regularitate cu privire la schimbarea situației contractuale în al doilea an. Adrian Mititelu speră acum să obțină despăgubiri financiare prin procesul la TAS.

Cariera și evaluarea lui Andre Duarte

Andre Duarte a sosit la FCU Craiova 1948 în iulie 2022, fiind adus din țara sa natală, de la CF Estrela. Trecutul său fotbalistic include experiențe la echipe portugheze precum Sacavanense, Alverca și Praiense. La momentul actual, Andre Duarte este cotat la aproximativ un milion de euro pe site-ul Transfermarkt, ceea ce arată valoarea fotbalistică a jucătorului și potențialul său.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments