Wednesday, April 17, 2024
HomeSportDecizia controversată din meciul Leipzig - Real Madrid: VAR anulează un gol...

Decizia controversată din meciul Leipzig – Real Madrid: VAR anulează un gol valabil

Decizia controversată din meciul Leipzig – Real Madrid: VAR anulează un gol valabil

Într-un moment cheie al meciului din turul optimilor de finală al Ligii Campionilor între Leipzig și Real Madrid, arbitrii au luat o decizie controversată care a stârnit dezbateri aprinse. Camera VAR, alături de centralul partidei, au decis să anuleze un gol valabil pentru gazde.

Anularea golului care a depășit limitele VAR-ului

În minutul 2 al partidei, Sesko de la Leipzig a primit o minge șutată pe care a împins-o cu capul în poarta lui Lunin de la Real Madrid. Cu toate acestea, imediat după executarea golului, arbitrii au anulat decizia inițială și au anunțat că golul a fost invalidat.

S-a consultat cu privire la această decizie controversată și cu arbitrii din camera VAR, iar rezultatul a fost că golul a fost anulat. Însă, imaginile video din timpul meciului arată că golul era total valabil, iar decizia arbitrilor a fost una surprinzătoare.

Momentul cheie al deciziei a fost legat de faza în care Sesko primește balonul de la colegul său, întrucât s-a constatat că acesta era în poziție de ofsaid. Cu toate că Sesko era ținut în joc de Rodrygo, care se afla cu piciorul în careul de 6 metri, golul a fost anulat.

Reacții și controverse în urma deciziei

Momentul anulării golului a stârnit reacții puternice din partea echipei lui Leipzig și a fanilor, care au considerat că decizia a fost profund nedreaptă. Aceștia au exprimat dezamăgirea față de felul în care s-au jucat regulile în acest caz și au precizat că acest tip de decizii controversate poate influența desfășurarea competiției.

În plus, comentatorii sportivi și specialiștii în fotbal au analizat cu atenție momentul și au făcut diverse speculații și critici cu privire la decizia arbitrilor. Aceștia au subliniat faptul că VAR-ul a fost folosit în mod incorect, ignorând aspectele cheie ale fazei, cum ar fi faptul că Sesko era ținut în joc de adversar.

Adidas dezvăluie mingea oficială pentru finala Ligii Campionilor 2024

Adidas a prezentat cu mândrie mingea oficială care va fi folosită în finala Ligii Campionilor din sezonul 2023-2024. Aceasta va avea loc pe 1 iunie 2024, pe stadionul Wembley din Londra.

Designul unic al mingii UCL Pro Ball London

Mingea, numită UCL Pro Ball London, are un aspect unic și celebrează drept gazdă orașul Londra. Grafica vibrantă de pe suprafață înfățișează doi lei care răcnesc printre stele. Aceștia simbolizează istoria și cultura bogată a Regatului Unit și a capitalei sale, precum și curajul și puterea jucătorilor implicați în această competiție de prestigiu.

Dar mingea nu atrage doar privirile cu designul său remarcabil. Ea beneficiază și de o gamă de tehnologii de performanță Adidas, care îi oferă jucătorului și mai multă precizie și control. De exemplu, suprafața mingii utilizează o textură inovatoare PRISMA, care îmbunătățește aderența și controlul. În plus, construcția fără sudură lipită termic asigură o performanță excelentă.

Adidas este un partener de lungă durată al UEFA Champions League și furnizează mingi pentru competiție încă din 2001. Aceasta este o dovadă a importanței și a calității produselor Adidas în fotbalul european. Compania a fost fondată în Germania în anul 1949 și a fost un nume de referință în industria echipamentelor sportive de mai bine de jumătate de secol.

Descoperă și alte articole interesante pe EZS.ro

Dacă ești pasionat de fotbal și vrei să fii la curent cu cele mai noi știri și informații din lumea sportului, nu uita să accesezi ez.ro! Aici vei găsi cele mai relevante și actuale articole despre evenimentele și competițiile sportive de top, inclusiv detalii despre furia din Champions League, Liga Campionilor și multe altele. Nu rata ocazia de a te informa în timp real și de a afla mai multe despre jocurile preferate! Accesează aici pentru a citi și alte știri despre golurile anulate în meciuri importante din fotbal.

Tags: gol anulat, VAR, Leipzig, Real Madrid, Liga Campionilor, Adidas, minge oficiala

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments