Tuesday, April 16, 2024
HomeSportDecizia controversată a CCA: Arbitrul de la Rapid - Hermannstadt ridică semne...

Decizia controversată a CCA: Arbitrul de la Rapid – Hermannstadt ridică semne de întrebare

Decizia controversată a CCA: Arbitrul de la Rapid – Hermannstadt ridică semne de întrebare

Partida dintre Rapid și Hermannstadt din cadrul FANATIK SUPERLIGA a stârnit controverse în lumea fotbalului. Emisiunea FANATIK.RO prezintă în direct acest incident în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Un arbitru neexperimentat în centru

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a luat decizia de a desemna un arbitru fără prea multă experiență la meciul Rapid – Hermannstadt. Partida care se va disputa pe stadionul Giulești, vineri, 16 februarie, de la ora 20:00, va fi condusă de Rareș Vidican.

La linii, arbitrajul va fi asistat de Vasile Marinescu și Ciprian Danșa, iar în rolul de al patrulea oficial se va afla Bogdan Dumitrache. Brigada lui Vidican va beneficia și de sprijinul VAR-ului, coordonat de Viorel Flueran și Cristina Trandafir.

“Știi ce se întâmplă? Chiar vorbeam cu un om implicat în fotbal și îmi spunea ‘Înainte nu eram atât de interesat cine arbitrează că se cam știau influențele ce se mai întâmplă. Acum, de când cu VAR-ul ăsta, arbitrii au devenit mai cunoscuți decât mulți fotbaliști din SuperLiga’. Acum, omul se uită”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Rareș Vidican revine pe Giulești după partida extrem de controversată din play-off-ul trecut dintre Rapid și FCSB, câștigată de giuleșteni cu 1-0. Atunci meciul a fost arbitrat de Feșnic, iar Vidican a fost în cabina VAR. La acel duel, gazdele au fost iertate de două eliminări clare, pentru faulturi grosolane ale lui Onea și Grigore, la adresa lui Coman, respectiv Compagno.

“Înseamnă că vom vedea un joc bărbătesc, va lăsa meciul un pic mai liber”, a adăugat Niță. “Până la limita fracturii și chiar și dincolo de ea. Dar Onea nu joacă, e adevărat”, a intervenit jurnalistul Alin Buzărin.

“Vorbește stelistul din tine! A ieșit cumva Coman accidentat la meciul respectiv?”, a adăugat, contrariat, Niță. “Eu, stelist? Am puloverul vișiniu, nu vezi? Nu cred că îți merge bine laptopul. Mi l-a trimis domnul Șucu. Era pe canapea. Când am primit mobila, era și puloverul pe canapea”, s-a amuzat Buzărin.

MM Stoica chemat la comisii din cauza lui Vidican

Incidetul din meciul Rapid – FCSB 1-0 de anul trecut l-a determinat pe Mihai Stoica să comenteze dur acțiunile lui Rareș Vidican, care nu a intervenit de la VAR pentru a-l elimina pe Onea și pe Grigore, din cauza unor faulturi grave. Din cauza acestui incident, oficialul echipei FCSB a fost chemat la comisii pentru explicații.

“Am fost reclamat la Comisie de către Vassaras pentru ce am spus despre Vidican. Probabil că Vassaras, nestăpânind limba română, n-a înțeles. Am fost reclamat pentru că l-am jignit pe Vidican. Eu doar am redat un monolog imaginar. Am inventat un dialog cu Horațiu Feșnic vorbind cu Vidican (n.r. – dialog imaginar în care MM folosește, printre altele, expresia: ‘Bă, ești prost?’). Dacă s-a considerat că e jignire, îi prezint scuzele mele”, a declarat Mihai Stoica într-o intervenție publică.

Controverse aprinse pe tema arbitrului selectat pentru meciul Rapid – Hermannstadt

TAGS: FANATIK SUPERLIGA, FANATIK.RO, arbitru, Rapid, Hermannstadt, CCA, Rareș Vidican, VAR, Feșnic, Mihai Stoica
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments