Monday, June 24, 2024
HomeSport„De o săptămână nu am dormit”. Ce a declarat Mehmet Topal în...

„De o săptămână nu am dormit”. Ce a declarat Mehmet Topal în conferința de prezentare la Petrolul

Petrolul i-a găsit repede înlocuitor lui Laszlo Balint. Mehmet Topal este noul antrenor al formației din Ploiești. Fostul internațional din Turcia semnat un contract valabil până în luna iunie a anului 2027.

„De o săptămână nu am dormit”. Ce a declarat Mehmet Topal în conferința de prezentare la Petrolul

„Lupii galbeni” vor suferi modificări importante din sezonul viitor. Serhan Çetinsaya și Sertaç Güven, un grup de investitor turci, vor prelua 30% din acțiunile formației din Ploiești. 

Mehmet Topal este deja prima mutare făcută de turci la Petrolul. Fostul fotbalist de la Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce și Valencia a fost prezentat deja la formația prahoveana și a susținut prima conferință de presă.

Noul tehnician a declarat că este o onoare pentru el să antreneze o echipă istorică cum e Petrolul și a dezvăluit că atât el, cât și staff-ul său, nu au dormit în ultima săptămână pentru a se pune la punct cu toate informațiile necesare legate de echipa din Ploiești.

„E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante.

Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor.

Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici.

Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba. Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici.

N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim., a declarat Mehmet Topal.

Mehmet Topal a vorbit și despre obiectivul Petrolul pentru sezonul viitor: „Vrem să jucăm în play-off”

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Mehmet Topal, antrenorul care se află la prima sa experiență în calitate de principal, a vorbit și despre obiectivul Petrolului pentru sezonul viitor.

„Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a mai declarat Mehmet Topal.

„Nu o să plec de la Petrolul prea repede, doar după ce ies campion”

Fostul internațional turc are planuri mari cu echipa din Ploiești. Topal a dezvăluit că nu are de gând să plece de la Petrolul până nu va lua titlul de campion cu formația din Ploiești.

Ultimul titlu câștigat de „lupii galbeni” datează de mai bine de 58 de ani. Ultima dată când prahovenii au reușit să se impună în campionatul României a fost în anul 1966.

„E foarte important ca jucătorii să reacționeze bine la ceea ce cerem. Facem tot ce putem să ne dezvoltăm și noi, să-i dezvoltăm și pe jucători. Eu am făcut ce mi-a spus inima și am venit aici.

Sunt un om sentimental, care ascultă de ce-i spune inima. Am venit aici cu inima, am încredere că vom fi fericiți aici. Suporterii să fie liniștiți, știu bine ce trebuie să fac. Voi face tot ce depinde de mine aici.

Am văzut deja aproape toate meciurile Petrolului, am studiat ce jucători avem. Dacă încep un lucru, mă pregătesc înainte. Nu mă bag fără să știu înainte.

Dacă o să vorbesc despre jocul de anul trecut, aș fi nerespectuos față de antrenorii de anul trecut. Vreau să jucăm frumos, să se distreze și fanii. Nu vreau să jucăm urât și doar să câștigăm.

Vreau să învăț limba română, să fiu cât mai apropiat de jucători. Nu o să plec de la Petrolul prea repede, doar după ce ies campion”, a mai spus antrenorul turc la conferința de presă.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General