Sunday, June 23, 2024
HomeSportDani Oțil, povestește o idee unică de cadou pentru Valentine's Day

Dani Oțil, povestește o idee unică de cadou pentru Valentine’s Day

Dani Oțil, povestește o idee unică de cadou pentru Valentine’s Day

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil a dezvăluit recent o idee inedită de cadou pentru parteneră, cu ocazia sărbătorii Valentine’s Day. Această idee a stârnit amuzamentul internauților și curiozitatea soției prezentatorului, Gabriela Prisăcariu.

Inspirat de apropierea zilei îndrăgostiților, Dani Oțil a dorit să ofere un sfat util bărbaților care vor să le facă partenerele fericite în această zi specială. Ideea prezentată de el a fost considerată inedită și neobișnuită.

Potrivit prezentatorului de la Antena 1, bărbații ar trebui să ia inelul sau accesoriul preferat al partenerei din cutia cu bijuterii și să-l ascundă undeva. În timp ce partenera caută disperată bijuteria “pierdută”, bărbații ar trebui să caute și ei cu ea.

O altă recomandare făcută de Dani Oțil a fost aceea ca bărbații să achiziționeze de pe internet un aparat cu lumini și sunete, care să funcționeze ca un detector de metale prețioase. Utilizând acest detector, bărbații ar putea “căuta” bijuteria prin casă, creând astfel o atmosferă de mister și distracție înainte de a o dezvălui partenerei.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Dani Oțil a scris următoarele: “Vrei să fii fericit de Valentine’s Day și încă ceva zile după? Toată lumea știe că Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților, dar, de fapt, e ziua ei! Care este înainte de Ziua Mamei, care e tot Ziua Femeii.

O femeie va zice întotdeauna că vrea doar flori sau nimic, că nu avem bani. Nu există! Asta e o capcană! Femeia vrea flori și ceva de purtat, probabil strălucitor, de o valoare peste medie sau mai mare decât anul trecut.

Și ceva ce să arate că i-ai ascultat nevoile. Așa că… fă asta! Cu două săptămâni înainte de Valentine’s Day, fură-i, când nu e atentă, inelul preferat. Sau, nu știu, bijuteria preferată.

Ascunde-o la tine în mașină, nu mă interesează. Las-o să o caute zi de zi. Ajut-o să o caute, pune-te în 4 labe. Cu 3-4 zile înainte de Valentine’s Day, cumpără de pe internet cel mai ieftin gadget cu luminițe și butoane și care să facă ‘piu’.

Spune-i că este un detector special de metale prețioase, de aur sau de diamante. Pune-te în 4 labe, de câte ori vine ea de la muncă, fă-te că căutai de ore pe sub canapea, pe sub covoare.”, a spus Dani Oțil în mesajul său.

“Cadou mai tare decât ăsta nu există!”, susține Dani Oțil

Inițiativa prezentatorului de televiziune include și o etapă finală, care urmează să aibă loc dimineața în ziua de Valentine’s Day. Bărbații trebuie să ia inelul sau bijuteria ascunsă și să o pună pe perna partenerei, în timp ce aceasta doarme. De asemenea, Dani Oțil le-a sugerat bărbaților să lase și un bilet prin care să își mărturisească sentimentele.

El consideră că aceasta este cea mai bună surpriză și cadou pentru Ziua Îndrăgostiților și susține că “cadou mai tare decât ăsta nu există!”.

Deși internauții au fost amuzați de ideea prezentată de Dani Oțil, unii dintre ei au exprimat și îndoieli cu privire la aprecierea pe care ar avea-o partenerele pentru un astfel de cadou. Un utilizator a comentat ironic: “Ăsta e sfat bun pentru cei cu ‘arici’ în buzunar/portofel. Bună gluma! Să postezi și cum se dezumflă ochii și trec vânătăile pentru cei ce-ți urmează sfatul pe 15 februarie”.

De partea cealaltă, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a răspuns pe aceeași notă, dând de înțeles că partenerul i-a făcut și ei această surpriză: “De asta nu îmi găseam inelul??? Și eu am dat vina pe pisică”, a scris ea în comentariu.

TAGS: Valentine’s Day, cadou romantic, Dani Oțil, idee cadou, Gabriela Prisăcariu, surpriză Valentine’s Day
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General