Monday, June 24, 2024
HomeSportDani Oțil, gest neașteptat la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan....

Dani Oțil, gest neașteptat la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Ce a putut să facă celebrul prezentator tv

La nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, Dani Oțil a făcut un gest neașteptat, care a surprins pe toată lumea. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

Dani Oțil, gest neașteptat la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Prezentatorul i-a surprins pe toți

Sâmbătă, Răzvan Simion și partenera lui, Daliana Răducan, s-au căsătorit, iar la eveniment au fost prezenți atât apropiații, cât și unii dintre colegii de breaslă.

Dani Oțil, colegul de platou și bunul prieten al lui Răzvan Simion, nu a lipsit de la marele eveniment. Acesta a făcut, însă, un lucru total neașteptat la nunta colegului său.

Răzvan Simion a publicat totul pe rețelele sociale, spunând că acest gest este unul rar din partea lui Dani Oțil. Acesta din urmă nu obișnuiește să vorbească la nunți, astfel că discursul său a fost ceva foarte rar.

În timpul discursului, Dani Oțil a glumit și a spus că a luat din banii de dar pentru a vorbi la nunta bunului său prieten și coleg la matinalul de la Antena 1.

“Nu vorbește la nunți! Doar la a lui și la a mea!”, a scris Răzvan Simion pe Instagram, în dreptul unei imagini care îl reprezintă pe Dani Oțil vorbind la microfon.

Dani Oțil a distribuit și el postarea pe pagina sa, oferind un răspuns care a amuzat pe toată lumea. “Am scăzut din plic, oricum”, a fost mesajul prezentatorului.

Dani Oțil nunta Răzvan Simion
Dani Oțil, discurs la nunta lui Răzvan Simion. Suraa foto: Instagram

La nunta lui Răzvan Simion, Danin Oțul a venit alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu, iar pe fiul lor l-au dus la bunici. Soția prezentatorului a purtat o rochie argintie, care i-a scos talia subțire în evidență.

Daliana Răducan, mesaj după ce ea și Răzvan Simion au devenit soț și soție

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit la un an și jumătate de când s-au logodit. Soția prezentatorului de la Super Neatza a postat un mesaj emoționant după marele “DA” rostit în weekend-ul care tocmai a trecut.

“A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezenta familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare.

Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a fost mesajul transmis de Daliana Răducan, potrivit a1.ro.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General