Sunday, June 23, 2024
HomeSportDani Coman, încrezător înaintea meciului Rapid - FC Hermannstadt

Dani Coman, încrezător înaintea meciului Rapid – FC Hermannstadt

Dani Coman, încrezător înaintea meciului Rapid – FC Hermannstadt

Echipa de fotbal FC Hermannstadt se pregătește să întâlnească pe teren propriu echipa Rapid București într-un meci important din SuperLiga României. Înaintea acestui meci, președintele sibienilor, Dani Coman, a dezvăluit că a primit numeroase mesaje de la fani în care aceștia îi transmit că va pleca învins din Capitală. Cu toate acestea, Coman se declară încrezător în echipa sa și speră într-un rezultat pozitiv.

Dani Coman a declarat: “Jucăm cu Rapidul, echipa care are patru victorii din patru meciuri în acest an. Au o echipă foarte bună, cu mulți jucători noi, dar jucători de valoare. Suntem outsideri, așa cum am fost mereu când am jucat contra Rapidului, dar am încredere în echipa mea, în antrenori și sper într-un rezultat bun.”

Președintele sibienilor a dezvăluit că a primit peste 30 de mesaje de la fanii rapidiști în care aceștia îi transmit că vor obține o victorie clară în meciul cu Hermannstadt. Cu toate acestea, Coman consideră că echipa sa poate oferi o surpriză și se bazează pe motivația jucătorilor săi pentru a obține un rezultat favorabil.

Săpunaru, apt de joc cu Hermannstadt

Căpitanul echipei Rapid București, Cristi Săpunaru, s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj, dar este apt de joc și va putea evolua în partida împotriva echipei Hermannstadt. Dani Niculae, președintele Rapidului, a anunțat că Săpunaru s-a recuperat complet și s-a antrenat normal înaintea meciului. Pe de altă parte, Răzvan Onea, alt jucător important al echipei Rapid, suferă de o ruptură fibrilară și nu va putea participa la această partidă.

Daniel Niculae a declarat: “Cristi și-a revenit, se antrenează normal și sperăm să putem conta pe el vineri. Eu nu cred în blesteme, chiar dacă în istoria clubului au fost multe ’accidente’.”

Echipa Rapid București se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului cu Hermannstadt, dar președintele Niculae speră că jucătorii disponibili vor da totul pe teren pentru a obține victoria.

Partida Rapid – Hermannstadt, un meci plin de însemnătate

Meciul dintre Rapid București și Hermannstadt este unul foarte important pentru ambele echipe. Rapidul se află în continuare pe primul loc în clasamentul SuperLigii, iar o victorie în acest meci le-ar consolida poziția de lideri. Pe de altă parte, Hermannstadt se luptă pentru a-și asigura un loc de play-off și are nevoie de puncte pentru a-și atinge obiectivele.

Antrenorul echipei Hermannstadt, Ruben Albes, a subliniat importanța acestui meci: “Pentru noi, fiecare meci este un test important. Întâlnim o echipă puternică, dar suntem pregătiți să ne luptăm pentru a obține un rezultat pozitiv. Avem încredere în jucătorii noștri și ne dorim să arătăm că putem concura cu echipele de top.”

Meciul dintre Rapid București și Hermannstadt se va desfășura vineri, 16 februarie, de la ora 20:00, pe terenul echipei Hermannstadt. Ambele echipe sunt pregătite și determinate să ofere un spectacol fotbalistic de calitate și să obțină victoria.

Surprize și emoții înaintea meciului

Meciul dintre Rapid București și Hermannstadt promite să fie unul plin de surprize și emoții pentru suporteri. Ambele echipe au jucători talentați și experimentați, care pot face diferența într-un moment cheie al meciului.

Fanii așteaptă cu nerăbdare acest meci și își doresc să vadă o partidă spectaculoasă în care jucătorii să ofere totul pe teren. Atmosfera va fi una incendiară, iar suporterii se așteaptă ca echipa lor să obțină o victorie importantă.

Meciul Rapid – Hermannstadt este așteptat cu interes de către iubitorii fotbalului, care vor fi cu ochii pe teren și vor urmări cu atenție fiecare moment al jocului. Cu toții speră că această partidă va fi una de neuitat și că echipele vor demonstra ce pot face pe teren.

Sursa:

https://ezs.ro/?s=Rapid

Taguri:

TAGS: SuperLiga, Rapid, Hermannstadt, Dani Coman, Cristi Săpunaru, Răzvan Onea

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General