Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportDana Roba dezvăluie planul de schimbare a încadrării juridice a faptei soțului

Dana Roba dezvăluie planul de schimbare a încadrării juridice a faptei soțului

Dana Roba dezvăluie planul de schimbare a încadrării juridice a faptei soțului

Dana Roba face dezvăluiri șocante înainte de procesul în care fostul său soț, Daniel Balaciu, este judecat pentru tentativă de omor. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, ea afirmă că alături de noul ei avocat, luptă pentru ca Balaciu să plătească scump pentru fapta comisă.

Dana Roba susține că primul pas în acest demers este schimbarea încadrării juridice a faptei. Ea dorește ca acuzațiile în cazul tentativii de omor să fie modificate, astfel încât soțul său să fie inculpat pentru tentativă de omor cu premeditare sau cu cruzime. Potrivit declarațiilor făcute de Roba în interviul pentru FANATIK, avocatul ei se luptă să obțină această schimbare a încadrării juridice, deoarece consideră că acuzația de tentativă de omor simplă nu ar reflecta gravitatea faptei.

Această acțiune a fost motivată de încercarea de omor la care Dana Roba susține că a fost supusă de către soțul ei în fața copiilor lor. Ea consideră că, dacă acuzația va fi modificată în sensul dorit, Balaciu nu va scăpa ușor de consecințele faptei comise.

Deși se află într-o situație dificilă, Dana Roba afirmă că nu se teme de o nouă tentativă de omor din partea fostului ei soț. Ea susține că are încredere în protecția divină și că va cere măsuri de protecție prin intermediul avocatului ei în momentul eliberării lui Balaciu. Roba vrea să obțină zece ani de protecție împotriva fostului ei soț și a rudelor acestuia.

În ceea ce privește viața personală, Dana Roba dezvăluie că planifică să se căsătorească cu Beniamin după finalizarea divorțului de Daniel Balaciu. Cu toate acestea, din cauza procesului în desfășurare, ea nu poate face planuri concrete în ceea ce privește nunta. În prezent, relația dintre ea și Beniamin este una solidă, iar cei doi se înțeleg bine.

Dana Roba a trecut în ultima perioadă prin momente dificile din punct de vedere al sănătății. Ea a fost afectată de norovirus, care i-a cauzat probleme serioase de sănătate. Cu toate acestea, ea a reușit să se recupereze și să depășească această perioadă dificilă.

TAGS:

Dana Roba Daniel Balaciu tentativă de omor avocat schimbare încadrare juridică divorț custodie norovirus nuntă sănătate
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments