Friday, June 21, 2024
HomeSportDan Șucu își anunță venirea, iar Gigi Becali îl provoacă

Dan Șucu își anunță venirea, iar Gigi Becali îl provoacă

Dan Șucu își anunță venirea, iar Gigi Becali îl provoacă

Acționarul majoritar al echipei Rapid, Dan Șucu, nu s-a lăsat intimidat de liderul clasamentului, FCSB, și l-a amenințat pe Gigi Becali cu venirea echipei sale după FCSB. După victoria cu CFR Cluj, Șucu a transmis un mesaj clar către rivalul său, iar replica lui Becali nu a întârziat să apară.

Gigi Becali provoacă și amenință

Gigi Becali, patronul FCSB, a răspuns prompt amenințărilor făcute de Dan Șucu. Acesta a afirmat că Rapid nu va ține pasul cu FCSB și că Șucu se va sătura în următorii ani de fotbal. Cu toate acestea, Becali îl laudă pe Șucu, afirmând că este un om de afaceri inteligent și că afacerea sa crește de la an la an.

Deși își manifestă încrederea în echipa sa, Gigi Becali se arată precaut și îi provoacă pe toți cei care încearcă să prindă locul 2. El susține că Rapid nu va putea ajunge la nivelul FCSB, iar el își dorește o luptă strânsă până la finalul sezonului.

Dan Șucu nu se lasă intimidat

Dan Șucu își exprimă entuziasmul și determinarea în a lupta pentru locul 2 în clasament. Cu toate că FCSB pare favorită, Șucu subliniază importanța păstrării CFR Cluj în lupta pentru titlu. El afirmă că bătălia va fi una interesantă și că Rapid va veni după FCSB.

În ciuda celor spuse de Gigi Becali, Rapid a obținut rezultate bune până acum și are un bilanț favorabil în meciurile directe cu FCSB. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a înregistrat o victorie importantă contra FCSB pe Național Arena.

Rivalitatea dintre cele două echipe

Disputa dintre Rapid și FCSB este una veche și aprinsă. Cele două echipe reprezintă două cartiere importante din București și rivalitatea dintre ele se manifestă atât în teren, cât și în afara lui. Partidele dintre cele două formații atrag mereu atenția fanilor și întotdeauna produc spectacol.

Rapidul a revenit cu forță în SuperLiga și își propune să rămână în elita fotbalului românesc. Echipa lui Dan Șucu promite să fie o prezență puternică și să lupte până la capăt în acest sezon. Cu o strategie bine pusă la punct și cu determinare, Rapid speră să obțină rezultate remarcabile.

Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Gigi Becali a făcut declarațiile sale în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Acesta a oferit un interviu în exclusivitate unde a discutat despre rivalitatea cu Rapid și despre lupta pentru titlu. Emisiunea este transmisă live pe FANATIK.RO în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Concluzie

Rivalitatea dintre Rapid și FCSB continuă să existe și să se manifeste în diverse moduri. Atât Dan Șucu, cât și Gigi Becali se luptă pentru obținerea locului 2 în clasament și se prezintă încrezători în șansele echipelor lor. Bătălia pentru titlu se anunță una interesantă și va aduce o doză de emoție în fotbalul românesc.

TAGS: Dan Șucu, Gigi Becali, Rapid, FCSB, SuperLiga, CFR Cluj
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General