Sunday, April 21, 2024
HomePoliticaDan Puric anunță candidatura la alegerile prezidențiale cu sprijinul AUR și al...

Dan Puric anunță candidatura la alegerile prezidențiale cu sprijinul AUR și al lui George Simion

Dan Puric anunță candidatura la alegerile prezidențiale cu sprijinul AUR și al lui George Simion

Actorul Dan Puric a surprins publicul la finalul spectacolului său „Votați, mă” de la Teatrul Luceafărul, anunțându-și candidatura la alegerile prezidențiale. Puric a declarat că beneficiază de sprijin politic din partea partidului AUR și a liderului acestuia, George Simion.

Cu o voce hotărâtă și o atitudine încrezătoare, Dan Puric a abordat în discursul său situația politică din România. El a criticat fățiș actualii actori politici, țintindu-i pe președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu.

Puric a fost rapid susținut de partidul AUR, care și-a asumat această candidatură. George Simion a declarat că vede în Dan Puric un om cu principii solide și că sprijinul partidului va fi unul ferm și total.

Din păcate, nu toți au primit cu entuziasm această posibilă candidatură. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat în mod vehement decizia lui Puric de a candida din partea AUR, comparându-l cu controversatul Vadim Tudor. El a menționat că, deși Puric este un actor talentat și un orator atrăgător, nu ar avea consistența și anvergura necesară pentru funcția prezidențială. Acesta l-a asemănat pe Puric cu Vadim Tudor, caracterizându-l ca pe un creștin fanatic de extremă dreaptă.

Cristian Tudor Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că liderii politici actuali ar avea mult de suferit în fața unui adversar carismatic ca Dan Puric. El a menționat că nici generalul Ciucă, actualul ministru al Apărării, nici Marcel Ciolacu nu ar fi la fel de puternici în fața lui Puric și că nici chiar controversata senator Diana Șoșoacă nu ar avea o misiune ușoară în confruntarea cu acesta.

Reacțiile din lumea politică nu s-au oprit aici. Maestrul Ion Cristoiu a comentat situația, atrăgând atenția asupra faptului că numărul candidaților la prezidențiale ar putea crește exponențial. El a afirmat că, pe fondul acestor evenimente, este posibil să avem anul acesta peste o sută de candidați care își vor dori să intre în cursa electorală pentru funcția supremă a statului român.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat că va organiza o cursă internă pentru testarea candidaților care se bucură de sprijinul și simpatiile partidului. Dan Puric și alte personalități apropiate formațiunii vor participa la această competiție internă, care se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 iunie. Cei mai pregătiți și populari candidați vor fi selectați și susținuți oficial de AUR în cursa electorală pentru funcția de președinte al României.

TAGS:

Dan Puric, AUR, alegeri prezidențiale, George Simion, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments