Thursday, May 23, 2024
HomeSportDan Petrescu, Noul Antrenor al CFR Cluj Reușește să Stârnească Amuzament și...

Dan Petrescu, Noul Antrenor al CFR Cluj Reușește să Stârnească Amuzament și Așteptări Ridicate

Dan Petrescu, Noul Antrenor al CFR Cluj Reușește să Stârnească Amuzament și Așteptări Ridicate

În cadrul prezentării oficiale, Dan Petrescu, noul antrenor al CFR Cluj, a venit cu o promisiune fermă pentru suporterii echipei din Gruia. Cu un ton hotărât, “Bursucul” și-a îndemnat fanii să treacă la fapte: “CFR-iști, m-am întors acasă! Gata cu vorba. Acum, la treabă”, a transmis tehnicianul.

Basarab Panduru Se Amuză de Prezentarea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Prezentarea spectaculoasă a lui Dan Petrescu la CFR Cluj a stârnit amuzamentul lui Basarab Panduru, fost coleg de echipă al antrenorului la naționala României. Panduru nu s-a putut abține să comenteze faptul că Petrescu a acceptat stilul de promovare, chiar dacă este cunoscut ca fiind o persoană serioasă.

Fostul fotbalist a subliniat dificultatea de a accepta influența pe care o are mediul online în prezent și a mărturisit că nu ar fi adoptat această abordare dacă ar fi fost în pielea antrenorului de la CFR. El a rămas surprins de clipul de prezentare și a tras concluzia că aspectele mediatice din prezent imprimă o presiune inutilă asupra protagoniștilor.

Așteptări Ridicate pentru CFR cu Dan Petrescu la Conducrea Tehnică

Viorel Moldovan, fost coleg de echipă al lui Dan Petrescu la naționala României, are așteptări ridicate de la CFR Cluj sub conducerea noului antrenor. Moldovan a declarat că este convins că echipa va arăta notabil sub bagheta lui Petrescu și a anticipat că acesta va prelua controlul echipei încă din perioada când se desfășura campionatul.

Informații dezvăluite în exclusivitate de FANATIK relatează că Dan Petrescu a semnat un contract pe o perioadă de 3 ani cu CFR Cluj. La vârsta de 56 de ani și cu experiența acumulată la Jeonbuk, antrenorul are în plan să conducă echipa spre cucerirea celui de-al cincilea titlu pe banca ardelenilor.

TAGS: Dan Petrescu, CFR Cluj, antrenor, Viorel Moldovan, Basarab Panduru, FANATIK

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments