Sunday, June 23, 2024
HomeSportDan Petrescu a început „curățenia” de vară la CFR Cluj! Trei nume...

Dan Petrescu a început „curățenia” de vară la CFR Cluj! Trei nume grele au plecat din Gruia

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Filippo Falco, Petar Mamic și Omar El Kaddouri. Cei trei fotbaliști nu fac parte din planurile lui Dan Petrescu pentru sezonul viitor. „Bursucul” își pregătește atent lotul pentru lupta la titlu din stagiunea următoare.

Dan Petrescu a început „curățenia” de vară la CFR Cluj! Trei nume grele au plecat din Gruia

CFR Cluj a reluat pregătirile pentru sezonul viitor în care Neluțu Varga, după revenirea lui Dan Petrescu, nu mai concepe ca CFR Cluj să rateze titlul. După transferul lui Andrei Artean, anunțat în exclusivitate de FANATIK, ardelenii au anunțat oficial 3 plecări.

Italianul Filippo Falco a plecat din Gruia. Jucătorul care evoluează în extrema dreaptă, venit în februarie 2024 la CFR Cluj, nu a apucat să debuteze în tricoul vișiniu. A doua plecare este cea a lui Petar Mamic.

Fundașul stânga croat a ajuns la final de contract cu CFR Cluj, iar înțelegerea nu a fost prelungită. În vârstă de 28 de ani, Petar Mamic a adunat doar 4 meciuri în Gruia, fără să marcheze vreun gol.

CFR Cluj se departe de „vedeta” Omar El Kaddouri

Nu în ultimul rând, CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Omar El Kaddouri. Fostul fotbalist de la Napoli sau Torino, la fel ca în cazul lui Petar Mamic, a ajuns la final de contract. El Kaddouri a venit în Gruia la începutul anului, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mijlocașul ofensiv a adunat 9 meciuri la CFR Cluj, reușind să marcheze un singur gol. Dan Petrescu a anunțat o adevărată revoluție în lotul lui CFR Cluj. „Bursucul” își dorește o bancă de rezerve consistentă la CFR Cluj în sezonul în care ardelenii atacă titlul.

„Le mulțumim pentru munca depusă și le urăm multă baftă mai departe în carieră!”, a fost anunțul oficial al celor de la CFR Cluj pentru Filippo Falco, Petar Mamic și Omar El Kaddouri.

CFR Cluj s-a reunit luni, 10 iunie

La fel ca Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova, CFR Cluj s-a reunit luni, 10 iunie. Timp de 10 zile, ardelenii se vor pregăti la Cluj-Napoca, iar în perioada 21 iunie – 3 iulie delegația vișiniilor va susține un cantonament centralizat în Austria.

CFR Cluj va susține două meciuri amicale. Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea fac parte din lotul naționalei României pentru EURO 2024. De asemenea, echipa finanțată de Neluțu Varga îl are la națională pentru turneul final pe preparatorul fizic, Cristi Dragotă.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General