Monday, May 20, 2024
HomeSportCuzin Toma: Viața discretă a familiei sale și meseria neobișnuită a soției...

Cuzin Toma: Viața discretă a familiei sale și meseria neobișnuită a soției actorului din Las Fierbinți

Cuzin Toma: Viața discretă a familiei sale și meseria neobișnuită a soției actorului din Las Fierbinți

Interpretul cunoscut al lui Firicel din celebrul serial Las Fierbinți, difuzat timp de 12 ani la Pro TV, este nimeni altul decât talentatul Cuzin Toma. Pe lângă activitatea sa în industria filmului și televiziunii, actorul este discret când vine vorba de viața sa personală și de familia sa.

Rare sunt aparițiile în public alături de soția sa, Cristina, și cei doi copii ai cuplului. Deși nu se afișează des împreună, se știe că partenera de viață a lui Cuzin Toma este implicată într-un alt domeniu artistic, acela al picturii.

Legătura dintre cei doi a început încă din adolescență și a evoluat rapid către căsătorie. Cu o căsnicie îndelungată, ei sunt acum părinții unui băiat și unei fete, care împărtășesc, la rândul lor, pasiunea pentru actorie.

Surse apropiate cuplului dezvăluie că Cristina a jucat un rol esențial în sprijinirea carierei artistice a lui Cuzin Toma și că îi este mereu alături. Familia lor, inclusiv cei doi copii, au colaborat chiar și în producția filmică “Coroana” din 2015, demonstrând o legătură puternică și o pasiune comună pentru artă.

În prezent, Cuzin Toma este recunoscut și apreciat în industria cinematografică românească, fapt dovedit de prezența sa la gala premiilor GOPO, unde a fost nominalizat pentru rolul său din filmul “Libertate”. Alături de familia sa, actorul a strălucit la evenimentul desfășurat la Teatrul Național “I.L. Caragiale”.

Cuzin Toma familia
Cuzin Toma și familia sa. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

Provocările și reușitele familiei lui Cuzin Toma

Pe lângă momentele de bucurie și succes, familia actorului a trecut și prin perioade mai delicate. Implicat în diverse scandaluri mediatic publice, Cuzin Toma a avut mereu sprijinul necondiționat al soției sale, care însă a resimțit presiunea acestor situații, conform unor surse apropiate de cuplu.

Agenda încărcată a actorului, din cauza filmărilor pentru serialul de succes “Las Fierbinți” și a altor proiecte profesionale, a implicat și mai multă responsabilitate pentru soția sa. Cristina a fost responsabilă de gestionarea gospodăriei și de îngrijirea celor doi copii, fapt ce i-a solicitat resursele emoționale.

Un prieten al familiei a dezvăluit faptul că stresul generat de procesele legate de viața lor personală și de muncă a început să își pună amprenta asupra Cristinei. De asemenea, călătoriile în vacanțe au devenit o raritate pentru ei, deoarece agenda încărcată a lui Cuzin Toma nu le permite să se relaxeze frecvent, preferința lor fiind să viziteze satul natal al actorului, Peștisani, pentru a petrece timp cu cunoscuții din adolescență.

“Cristina, sau Cuzina, de ceva timp își spune Cuzina, după prenumele soțului ei, deși minionă, a fost mereu o femeie frumoasă, dar, în ultimii ani, poate din cauza stresului cu procesele în care familia lor este băgată, sau din cauza anumitor neînțelegeri personale, ea nu a mai avut deloc grijă de ea și s-a delăsat, nu se mai aranjează…Or avea și ei necazuri. (…)

Cuplul merge foarte rar în vacanțe, pentru că soțul Cristinei spune că este mereu foarte ocupat cu filmările. Dacă se duc, eventual se duc rar pe la Târgu Jiu, în satul lui natal, mai precis la Peștisani, la pensiunea unor prieteni, unde stau toată ziua de vorbă cu foștii vecini sau amici sau iau masa” , a declarat cineva din anturajul Cristinei, conform informațiilor sursei.

TAGS:

Cuzin Toma, Firicel din Las Fierbinți, actor, serial, familie, Teatrul Național “I.L. Caragiale
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments