Sunday, June 23, 2024
HomeSportCutremurător! Bărbatul care a incendiat două femei în București a fost grav...

Cutremurător! Bărbatul care a incendiat două femei în București a fost grav rănit în urma gestului său șocant

Cutremurător! Bărbatul care a incendiat două femei în București a fost grav rănit în urma gestului său șocant

Un incident oribil a avut loc în Municipiul București pe data de 14 februarie, când un bărbat din Sectorul 5 a comis un gest extrem de brutal. Individul a incendiat două femei, dar flăcările l-au cuprins și pe el, provocându-i răni grave. Situația a fost una deosebit de dramatică, iar consecințele sunt de nedescris.

Un act șocant care a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei

Acest incident teribil și cutremurător s-a desfășurat pe o stradă din Sectorul 5, în apropierea cimitirului Progresul. Potrivit apelului inițial la numărul de urgență 112, se anunța că trei persoane au fost implicate într-un incendiu devastator. Această veste a șocat întreaga comunitate și a generat un val de îngrijorare și compasiune pentru victimele acestui act de violență greu de înțeles.

După cum sursa judiciară citată de publicația Gândul.ro a relatat, evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 16:40. Un individ rău intenționat s-a deplasat la fostul său iubit și a pus în aplicare un plan deosebit de diabolic. Bărbatul avea asupra sa o sticlă cu benzină și, în momentul în care femeia a apărut la poartă, individul a turnat combustibilul inflamabil pe hainele ei și i-a dat foc. Scenele de groază s-au desfășurat într-un ritm rapid, iar flăcările puternice au cuprins prea repede trupul femeii, dar și hainele agresorului.

Tragedia s-a amplificat în momentul în care mama femeii a intervenit pentru a o salva pe fiica sa. Din nefericire, în timp ce încerca să stingă focul, mama a fost la rândul ei cuprinsă de flăcări și a suferit arsuri la nivelul corpului. Durerea și disperarea s-au făcut simțite în întreaga zonă, iar victimelor li s-a acordat imediat ajutorul medical de urgență.

Bărbatul a suferit arsuri grave pe 90% din corp

Toate cele trei persoane implicate în acest incident tragic au fost transportate de urgență la spital. Bărbatul în vârstă de 64 de ani s-a ales cu arsuri extrem de grave pe o suprafață de 90% din întreg corpul. Conform informațiilor oferite de Știrile ProTV, femeia de 50 de ani, care a fost incendiată, a fost dusă conștientă la Spitalul Bagdasar, având arsuri la nivelul capului și membrelor. De asemenea, mama victimei, în vârstă de 80 de ani, a fost transportată la Spitalul de Arși, fiind și ea conștientă și prezentând arsuri la nivelul membrelor.

Comunicatul Poliției Municipiului București dezvăluie detalii despre acest caz șocant

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a emis un comunicat oficial pentru a informa opinia publică despre acest incident tragic. Potrivit acestuia, bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi aruncat benzină atât asupra fostei sale iubite, cât și asupra sa.

Conform comunicatului DGPMB: “La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 16:45, prin sistemul 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate. Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la adresă au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificate două femei și un bărbat, cărora echipajele ambulanței le acordau îngrijiri medicale. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unor divergențe verbale, bărbatul în vârstă de 64 de ani ar fi aruncat atât asupra sa, cât și asupra fostei concubine o substanță inflamabilă, după care ar fi aprins o sursă de foc. Ulterior, mama femeii a suferit, de asemenea, arsuri la nivelul corpului, în timp ce a intervenit pentru a stinge incendiul. Focul a fost stins și cu ajutorul unui vecin din zonă. Toate cele trei persoane au fost evaluate medical de către echipajele de prim-ajutor, ulterior fiind transportate la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“.

TAGS: Bucuresti, incendiu, arsuri, violenta domestica, politiei

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General