Sunday, June 23, 2024
HomeSportCuplul letal Rrahmani - Burmaz aduce victorii pentru Rapid

Cuplul letal Rrahmani – Burmaz aduce victorii pentru Rapid

Cuplul letal Rrahmani – Burmaz aduce victorii pentru Rapid

Echipa Rapid a inceput cu dreptul sezonul din 2024, obtinand trei victorii consecutive in primele trei etape ale SuperLigii. Cuplul de atac format din Rrahmani si Burmaz a dovedit o eficienta de invidiat, reusind sa marcheze de 5 ori in aceste trei partide.

“Nu isi paseaza intre ei” – Motivul politic pentru evitarea lui Burmaz si Rrahmani

La meciul dintre Rapid si Otelul Galati, Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, a observat o relatie rece intre cei doi atacanti, Rrahmani si Burmaz. Stoichita sustine ca cei doi nu isi paseaza mingea prea mult, iar acest lucru ar putea avea o conotatie politica.

Mihai Stoichita a declarat: “Este foarte interesant sa vezi cate pase si-au dat cei doi, Rrahmani si Burmaz. Nu foarte multe. Am fost la meci si am observat. Iti vine sa razi. Nu prea isi dau pase. Burmaz a marcat din pozitii foarte grele, nu a fost lasat singur cu poarta. El cauta mingea sa o gaseasca”.

Robert Nita: “Toti atacantii sunt un pic egoisti. Mi-e teama sa nu fie mai mult decat atat”

Robert Nita, portarul echipei Rapid, este de acord cu observatiile facute de Mihai Stoichita si spera ca individualismul aratat de Rrahmani si Burmaz sa fie un aspect specific atacantilor, fara sa fie determinat de alti factori.

Robert Nita a declarat: “Are dreptate nea Mihai. Ochiul versat al tehnicianului a sesizat foarte bine. Sunt multe discutii si in social media, intre suporteri. Este vorba de conflictul intre cele doua natiuni, ca unul e kosovar, ca unul e sârb. Cred ca s-a ajuns prea departe amintindu-se de situatia geopolitica. Au fost multe momente in joc in care cei trei au evitat sa paseze intre ei. De la televizor pare ca cei trei se evita. Sper ca fiecare dintre cei trei sa isi doreasca sa fie cel mai bun. Poate aduce ceva benefic in cadrul echipei si toti atacantii sunt un pic egoisti. Mi-e teama sa nu fie mai mult decat atat. Eu cred ca nu”.

Borislav Burmaz a fost jucatorul decisiv in cele trei meciuri ale Rapidului din 2024. Acesta a marcat golurile victoriei impotriva celor de la FC U Craiova (4-3), a reusit sa aduca victoria in partida cu Dinamo (2-1) si a inscris si golul de 2-0 in meciul Rapid – Otelul, scor final 2-1.

“Nu isi paseaza intre ei” – Motivul politic pentru care Burmaz si Rrahmani se evita

TAGS: Cuplu de atac Rrahmani – Burmaz la mare concurenta cu Olaru si Coman, “Nu isi paseaza intre ei” – Motivul politic pentru care Burmaz si Rrahmani se evita, Robert Nita: “Toti atacantii sunt un pic egoisti. Mi-e teama sa nu fie mai mult decat atat”
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General