Friday, June 21, 2024
HomeSportCum arată părinții lui Răzvan Simion. Apariție rară la nunta celebrului prezentator...

Cum arată părinții lui Răzvan Simion. Apariție rară la nunta celebrului prezentator tv cu Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan au făcut cel mai important pas împreună. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de basm, elegant, care a reflectat cu desăvârșire personalitatea lor. La marele eveniment au fost prezente cele mai importante persoane din viața lor, printre care și părinții prezentatorului de la Antena 1.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie

De mai bine de doi ani, Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o iubire ca în povești. Sufletele lor s-au armonizat din prima și au evoluat împreună. Tocmai de aceea, au decis să își unească destinele.

Nunta celor doi a avut loc într-un cadru de vis. Totul s-a desfășurat cu mare discreție, semn că mirii au vrut să se bucure cu adevărat de acest moment important din viața lor.

Lista invitaților a fost una destul de scurtă, dar a cuprins persoanele care au un rol important în viața lor. De la nunta lui Răzvan cu Daliana nu au lipsit nici părinții prezentatorului.

Răzvan Simion nu și-a expus niciodată părinții în fața publicului. Însă, de data asta, fiind o ocazie cu totul și cu totul specială, prezentatorul a vrut să imortalizeze momentul.

Pe pagina de Instagram a proaspeților căsătoriți au fost urcate mai multe imagini. În una dintre ele, Răzvan și Daliana apar alături de părinții prezentatorului, iar fericirea li se poate citi tuturor pe chip. Părinții lui Răzvan Simion sunt foarte mândri de el, dar și de Daliana, superba lor noră.

părinți răzvan simion nuntă daliana răducan
Părinții lui Răzvan Simion nu au lipsit de la nunta fiului lor cu Daliana Răducan. Sursa foto: Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan au avut o nuntă discretă, organizată cu mult bun gust

Nunta lui Răzvan Simion și a Dalianei a fost un eveniment cu bun gust. Organizată până la cel mai mic detaliu de către Daliana și o echipă de profesioniști, nunta a arătat exact așa cum și-au imaginat-o cei doi.

Răzvan Simion și Daliana s-au bucurat din plin de nuntă. Nu au lipsit nici momentele emoționante care i-au făcut pe miri să lăcrimeze, dar nici momentele amuzante.

De la marele eveniment nu a lipsit nici Dani Oțil care a venit însoțit de frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu. Dani a vrut neapărat să țină un discurs la nunta celui mai bun prieten al său, care îi este camarad de mai bine de două decenii.

Spre deosebire de colegul său, Răzvan Simion a decis ca nunta lui să fie un eveniment discret. Invitații au fost aleși cu mare grijă, iar totul a arătat așa cum a trebuit, ca o celebrare a iubirii, în familie.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General