Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateCum a îmbunătățit Complexul Energetic Oltenia condițiile de siguranță la locul de...

Cum a îmbunătățit Complexul Energetic Oltenia condițiile de siguranță la locul de muncă

Cum a îmbunătățit Complexul Energetic Oltenia condițiile de siguranță la locul de muncă

După aprobarea Directoratului Complexului Energetic Oltenia, au fost stabilite măsuri esențiale pentru îmbunătățirea condițiilor de siguranță la locul de muncă. Compania a alocat fondurile necesare pentru achiziționarea unui set variat de materiale care să sporească nivelul de siguranță și sănătate în toate punctele de lucru ale acesteia.

Departamentul pentru Securitate în Muncă a făcut o serie de recomandări, iar ca urmare a acestora, s-a optat pentru achiziționarea a peste 3.000 de indicatoare de securitate și sănătate la locul de muncă, peste 3.000 de panouri avertizoare din tablă, 3.700 de indicatoare autocolante, 3.800 de benzi de avertizare și 3.900 de benzi de interzicere acces. Toate aceste elemente vor contribui la creșterea gradului de conștientizare și prevenire a incidentelor neplăcute.

Toate materialele achiziționate vor fi distribuite către cele 13 puncte de lucru ale Complexului Energetic Oltenia. Acestea vor ajunge la carierele miniere, precum și la termocentralele ELCFU Motru, UPRUM Rovinari și UICPM Motru. Prin implementarea acestor măsuri, se urmărește asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos pentru toți angajații implicați în activitățile companiei energetice.

Tags: Complexul Energetic Oltenia, siguranță la locul de muncă, achiziționare materiale securitate

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General