Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateCSM Târgu Jiu: Lot Conturat pentru Sezonul 2024-2025 din Liga Florilor

CSM Târgu Jiu: Lot Conturat pentru Sezonul 2024-2025 din Liga Florilor

CSM Târgu Jiu: Lot Conturat pentru Sezonul 2024-2025 din Liga Florilor

Intrarea în vară a adus o efervescență de mișcări la CSM Târgu Jiu. Echipa gorjeană nu s-a lăsat așteptată și și-a definitivat deja lotul pentru sezonul 2024-2025 din Liga Florilor, cu cinci noi achiziții de calitate.

  • Printre transferurile cheie se numără venirea a cinci handbaliste cu experiență remarcabilă în primul eșalon al handbalului autohton. Trupa lui Brâncuși își întărește poarta cu ajutorul portărițelor Ljubica Nenezic și Amandine Balzinc, aducând și în atac forțe noi prin extremele Fanta Keita și Yevheniia Levchenko, completând linia de apărare cu pivotul Marija Petrovic.

Antrenorul principal Liviu Andrieș a confirmat că lotul este în cea mai mare parte conturat, situându-se la 95%, făcând echipa pregătită să dea piept cu provocările sezonului următor.

Handball Training
CSM Târgu Jiu – Antrenament

Însă schimbările din cadrul echipei nu s-au oprit doar la noile achiziții, ci au implicat și plecări notabile. Elena Marica, Sabine Klimek, Andreea Mihart și Mirabela Coteț nu vor face parte din lotul gorjeancelor în sezonul următor. În același timp, Ekaterina Dzhukeva se află într-o incertitudine legată de revenirea sa la Târgu Jiu, menținând suspansul asupra deciziei sale finale.

Handball Team
CSM Târgu Jiu – Echipa

Ambianța pentru începerea campionatului este crescută, iar anticiparea meciurilor din Liga Florilor este la cote ridicate. Data de 1 septembrie este marcată ca momentul în care CSM Târgu Jiu va reveni pe teren pentru a demonstra determinarea și pregătirea noului lot în fața fanilor și a competitorilor din campionatul intern de handbal feminin.

  • Cu schimbări semnificative atât în componența echipei, cât și în strategia de joc, sezonul 2024-2025 se prezintă ca unul plin de provocări și de posibilități de afirmare pentru CSM Târgu Jiu.

Urmăriți evoluția echipei CSM Târgu Jiu și pregătiți-vă pentru emoțiile pe care le vor oferi jucătoarele în competițiile ce urmează!

The post CSM Târgu Jiu: Lot Conturat pentru Sezonul 2024-2025 first appeared on E-ziua Sportului.

TAGS: handbal, Liga Florilor, CSM Târgu Jiu

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General