Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCriza comportamentală a suspectei în cazul crimei din Mangalia

Criza comportamentală a suspectei în cazul crimei din Mangalia

Criza comportamentală a suspectei în cazul crimei din Mangalia

O adolescentă acuzată de omor s-a prezentat la un nou termen de judecată, dar în loc să fie afectată de gravitatea situației, a surprins pe toată lumea prin comportamentul său binedispus. Chiar și avocații au remarcat că fata nu pare să conștientizeze cu adevărat ce i se întâmplă.

Un comportament șocant și dezaprobator

La judecată, martorii au observat că Loredana Atănăsoaie, adolescenta din Vaslui acuzată de uciderea Alinei Ciobanu, nu doar că era extrem de veselă, dar chiar râdea în hohote. Această atitudine a creat reacții puternice în rândul judecătorilor, care au taxat comportamentul suspectei.

Avocatul familiei Ciobanu, Florin Răican, a subliniat că tânăra era convinsă că va fi eliberată și că este evident că nu înțelege gravitatea faptelor sale. “Consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa. Ai fi putut crede că nu înțelege nimic din ceea ce se întâmpla atunci. Probabil, chiar a crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar”, a declarat acesta pentru publicația Vremea Nouă.

Incidentul a avut loc în momentul în care judecătorii au luat decizia de a respinge cererea de eliberare a Loredanei Atănăsoaie. Aceasta a fost adusă în sala de judecată de o polițistă, dar nu părea afectată de ceea ce se întâmpla în jurul său. Cu toate acestea, prezența judecătorului a schimbat total atmosfera, iar fata și-a pierdut imediat veselia.

În timpul procesului, procurorul a solicitat menținerea arestului preventiv pentru suspecta crimei, în timp ce avocatul desemnat din oficiu a încercat să obțină modificarea măsurii în arest la domiciliu, fără o bază solidă. Aceasta a dus la schimbarea expresiei de pe fața Loredanei, care a devenit consternată și cu colțurile gurii căzute.

Florin Răican susține că această reacție a suspectei face parte dintr-un joc și că încearcă să se victimizeze, manipulând în același timp pe cei din jur. Cu toate acestea, avocatul a atras atenția asupra faptului că Loredana Atănăsoaie este foarte convingătoare și reușește să ascundă adevăratul ei caracter.

Momentul care a șocat pe toată lumea a fost relatarea despre cum fata și-a ucis cea mai bună prietenă și a lăsat-o să agonizeze timp de 90 de minute după ce a înjunghiat-o. Chiar și în fața rudelor victimei, Loredana a apărut ca o persoană incapabilă de săvârșirea unei astfel de crime.

Istoria terifiantă a crimei din Mangalia

Investigațiile au scos la iveală faptul că Loredana Atănăsoaie a pus cadavrul prietenei sale într-un geamantan și intenționa să îl ducă în Vaslui pentru a-l ascunde acolo. Cu toate acestea, planurile i-au fost date peste cap atunci când taximetristul chemat pentru transport a refuzat să facă o astfel de cursă lungă.

Pentru a scăpa de cadavru, fata a decis să abandoneze geamantanul sub o bancă dintr-un parc. Descoperirea a fost făcută de un trecător care a dat alerta autorităților, iar anchetatorii au înțeles rapid ce s-a întâmplat.

Manipularea și misterele din jurul cazului

Avocatul familiei Ciobanu este convins că Loredana Atănăsoaie joacă un joc periculos și încearcă să manipuleze pe toată lumea, inclusiv pe cei din jur. El a remarcat că limbajul corpului și expresiile suspectei sunt extrem de înșelătoare și că ea nu pare să se comporte conform comportamentului așteptat.

Crimele sunt întotdeauna însoțite de numeroase întrebări și mistere, iar cazul de la Mangalia nu face excepție. Motivele și circumstanțele care au dus la izbucnirea tragediei încă rămân fără răspunsuri clare. Cu toate acestea, anchetatorii speră că în timpul procesului se vor descoperi noi informații ce vor aduce lumină în acest caz tulburător.

Concluzia

Comportamentul bizar al Loredanei Atănăsoaie în fața justiției a șocat pe toată lumea, inclusiv pe judecători și avocați. Despre această crimă terifiantă se știu încă puține detalii și motivele care au dus la un astfel de act rămân deocamdată un mister. Cu toate acestea, autoritățile continuă să investigheze cazul în speranța că vor putea oferi răspunsuri familiilor victimelor.

Articolul a fost realizat în colaborare cu ezs.ro, cea mai completă sursă de informații legate de procesul crimei din Mangalia.

TAGS: Fata, judecată, criminala, Mangalia, judecători, Vaslui, Alina Ciobanu, arestat, avocat, proces, anchetatori

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments