Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateCristi Manea Devoalează Motivele Plecării Sale de la CFR Cluj și Semnarea...

Cristi Manea Devoalează Motivele Plecării Sale de la CFR Cluj și Semnarea cu Rapid

Cristi Manea Devoalează Motivele Plecării Sale de la CFR Cluj și Semnarea cu Rapid

Cristi Manea, cunoscutul fotbalist care și-a dedicat șapte sezoane echipei CFR Cluj, a decis să plece liber de contract în această vară pentru a se alătura echipei Rapid. Acest transfer a atras atenția suporterilor și a celor din lumea fotbalului, datorită povestirii tumultoase a motivelor care l-au determinat pe Manea să ia această decizie radicală.

Într-o declarație recentă, fotbalistul a adus în discuție faptul că a suferit pierderi semnificative în urma refuzului său de a-și prelungi contractul cu echipa din Cluj. Manea a subliniat că aștepta mai mult sprijin din partea clubului, dar că uneori lucrurile nu decurg conform așteptărilor în fotbalul românesc. În ciuda acestor neînțelegeri, Manea a subliniat că își respectă profund fostul club și pe toți cei implicați, recunoscând rolul esențial pe care l-au avut în evoluția sa ca fotbalist.

Despre finalizarea contractului său, Manea a mărturisit: “Am un gust amar în suflet că lucrurile nu s-au încheiat într-un mod mai favorabil. Mulți oameni m-au susținut acolo și cred că încă mă susțin. Aceasta este realitatea fotbalului, iar acum mă concentrez să-mi aduc aportul maxim la noua mea echipă și să obținem performanțe deosebite. Am avut ocazia să vorbesc cu colegii mei din națională și le-am transmis felicitările mele. Ne-au unit ani de prietenie și camaraderie, iar absența mea a fost resimțită de toți.”

În trecut, fundașul dreapta a atras atenția asupra unor întârzieri semnificative în plata salariilor la echipa din Gruia, aspect ce a contribuit la decizia sa de a părăsi clubul și de a-și începe o nouă etapă la Rapid. Acest aspect a generat dezbateri în cadrul lumii fotbalului, iar fanii ambelor echipe așteaptă cu nerăbdare începutul unei noi perioade în cariera sportivă a lui Cristi Manea.

TAGS:

Cristi Manea, CFR Cluj, Rapid, fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General