Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCristi Manea, decizia carierei: va prelungi sau nu la CFR Cluj?

Cristi Manea, decizia carierei: va prelungi sau nu la CFR Cluj?

Cristi Manea, decizia carierei: va prelungi sau nu la CFR Cluj?

Fundașul dreapta Cristi Manea se află înaintea unei decizii importante în cariera sa. Înțelegerea sa cu echipa din Gruia expiră la finalul sezonului, iar oficialii clubului au propus prelungirea contractului. Fanatik a anunțat în exclusivitate această veste și acum așteptăm cu nerăbdare răspunsul jucătorului.

Adi Mutu se bazează pe Cristi Manea la FC U Craiova – CFR Cluj

Într-o conferință de presă premergătoare meciului dintre FC U Craiova și CFR Cluj, antrenorul Adrian Mutu a subliniat că, indiferent de decizia pe care o va lua Manea în privința prelungirii contractului, acesta va continua să facă parte din planurile echipei. Mutu îi cere doar jucătorului să fie profesionist și să-și facă treaba în continuare.

“Încă e sub contract cu noi, iar atâta timp cât își face treaba, pe mine… Restul e decizia clubului. Tot ce am nevoie de la el e să fie profesionist ca și până acum și să-și vadă de treabă atât timp cât îmbracă tricoul CFR-ului. Atât timp cât demonstrează și se antrenează bine, eu nu am nici o problemă”

În aceeași conferință de presă, Mutu a mai dezvăluit că fundașul stânga Camora a revenit în pregătirea echipei după o perioadă de absență din cauza unei accidentări. De asemenea, antrenorul a menționat că portarul Kresic s-a accidentat din nou și nu va fi disponibil pentru meciul cu FC U Craiova. În rest, toți ceilalți jucători sunt pregătiți pentru partida importantă.

Mutu anunță schimbări în primul “11”

Adrian Mutu a afirmat că echipa a trecut peste înfrângerea suferită în runda precedentă cu Rapid, însă va efectua unele schimbări în componența echipei pentru meciul cu FC U Craiova. Tehnicianul speră să învețe din greșelile făcute și să se întoarcă pe drumul victoriilor.

“Am trecut peste meciul cu Rapid, chiar dacă a fost o înfrângere dureroasă. Am avut ghinion mare la golul pe care l-am primit. Sper că am învățat din greșeli și să ne întoarcem pe drumul victoriilor. Băieții s-au antrenat bine săptămâna asta, sunt concentrați. Știu că au nevoie de o victorie pentru a rămâne acolo sus. Vor fi niște schimbări în primul 11, o să vedeți sâmbătă. Am avut o discuție normală cu patronul. Era normală. S-a încheiat și perioada de transferuri. Trebuia să luăm niște decizii. Le-am luat și nimic mai mult.”

În plus, videoclipul conferinței de presă a fost inclus pentru a oferi mai multă vizibilitate știrilor și pentru a atrage atenția cititorilor.

Adrian Mutu a dezvăluit și că Panagiotis Tachtsidis, mijlocașul grec al echipei, a primit un cartonaș galben în meciul cu Rapid și va fi suspendat pentru meciul cu FC U Craiova. Antrenorul l-a sancționat și el afirmând că acesta trebuie să învețe din greșeli și să-și controleze temperamentul.

În concluzie, decizia lui Cristi Manea în privința prelungirii contractului cu CFR Cluj se află în așteptare. Adi Mutu se bazează pe el pentru meciul cu FC U Craiova și este încrezător în șansele echipei de a obține o victorie crucială. Schimbările în primul 11 și absența lui Tachtsidis vor aduce cu siguranță o doză de suspans în partida de sâmbătă.

TAGS: Cristi Manea, CFR Cluj, Adi Mutu, FC U Craiova

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments