Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCristi Ganea a semnat cu Farul după ce a părăsit FCSB

Cristi Ganea a semnat cu Farul după ce a părăsit FCSB

Cristi Ganea a semnat cu Farul după ce a părăsit FCSB

Fundașul stânga în vârstă de 31 de ani a făcut un pas înainte în cariera sa și a semnat cu echipa Farul Constanța. Transferul a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK și marchează plecarea lui Ganea de la vicecampioana României. Acesta a avut doar 8 apariții pentru FCSB în acest sezon, motiv pentru care a căutat o nouă oportunitate.

Întoarcerea la Farul și mulțumirea față de echipă

După doar două săptămâni petrecute la FCSB, Cristi Ganea a reușit să revină la echipa care l-a lansat în fotbalul mare. În ciuda momentelor dificile prin care a trecut la fostul său club, acesta a declarat că este foarte bucuros să fi revenit la Farul. Acesta consideră că aici este casa sa și locul în care a crescut și s-a dezvoltat ca fotbalist. Ganea a avut parte de un an foarte greu, însă acum este hotărât să se implice în echipă și să-și ajute colegii să îndeplinească obiectivele propuse.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani recunoaște că momentul actual este unul dificil pentru el, deoarece nu a jucat prea mult în ultimul timp. Cu toate acestea, el dorește să demonstreze că poate fi un jucător important pentru echipă și că este dispus să depună toate eforturile necesare pentru a-și îndeplini rolul. Ganea a ales Farul pentru că crede că este în avantajul său să joace pentru o echipă pe care o cunoaște foarte bine și unde se simte în largul său.

“Am revenit la Farul cu tot sufletul, deschis, vreau să joc și să mă simt din nou important ca fotbalist. Și, mai ales, să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Bineînțeles că este o provocare, mai ales că acum sunt într-un moment greu pentru că nu am jucat foarte mult în ultimul timp și nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă. Nu-mi place și nu mă pot obișnui cu ideea de a sta, am fost educat să joc. Am ales Farul pentru că eu cunosc ce joacă echipa, cunosc ce se cere aici și cred că este în avantajul meu pasul făcut. Îmi doresc foarte mult să ajut clubul! Nu, nu mă tem de nimic. Mi-au mai rămas câțiva prieteni în vestiar”, a declarat Ganea într-un interviu pentru LPF.

Oferta din Grecia și reîntoarcerea la Farul

Potrivit informațiilor oferite de FANATIK, Cristi Ganea a primit și o ofertă din Grecia în această iarnă. Una dintre echipele din subsolul clasamentului era interesată de serviciile sale și i-a propus acestuia un împrumut până în vară. Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul FCSB, nu a fost de acord cu această mutare și a preferat să-l lase să plece liber.

Astfel, Ganea a decis să se întoarcă la Farul Constanța, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Cu ajutorul lui Gică Hagi, Ganea a câștigat primul titlu din istoria clubului în 2017 și a reușit să se impună ca un jucător de perspectivă. Transferul său la Athletic Bilbao pentru suma de un milion de euro nu a avut succes, însă jucătorul speră să-și relanseze cariera la Farul.

Gică Hagi are deja experiență în revitalizarea jucătorilor consacrați, care au trecut printr-un con de umbră. Prin urmare, există încredere că Ganea va avea un impact pozitiv asupra echipei și va contribui la îndeplinirea obiectivelor propuse de antrenorul său.

Transferul lui Cristi Ganea la Farul Constanța reprezintă o oportunitate nouă pentru acesta de a demonstra că este un jucător valoros și că poate contribui la succesul echipei. Fanii sunt cu siguranță entuziasmați de revenirea lui Ganea și vor să-l vadă în acțiune în tricoul Farului.

TAGS: Fundaș, Farul Constanța, Cristi Ganea
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments