Sunday, April 21, 2024
HomeSportCristi Balaj, impresionat de revenirea spectaculoasă a lui Deac și jocul echipei...

Cristi Balaj, impresionat de revenirea spectaculoasă a lui Deac și jocul echipei din repriza a doua

Cristi Balaj, impresionat de revenirea spectaculoasă a lui Deac și jocul echipei din repriza a doua

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre performanța echipei într-un interviu acordat pentru FANATIK SUPERLIGA. Acesta a recunoscut că jocul din prima repriză lasă de dorit, însă a remarcat revenirea de senzație a lui Ciprian Deac sub conducerea lui Adrian Mutu.

Concluzii la rece după debutul lui Mutu și revenirea lui Ciprian Deac

Horia Ivanovici, reprezentantul lui CFR Cluj, a comentat despre Ciprian Deac, care a impresionat în meciul cu FC Voluntari, reușind să ofere trei pase decisive. Ivanovici a subliniat că Gigi Becali, patronul rivalilor de la FCSB, a avut mereu o atitudine negativă față de Deac, pe care nu îl voia în formă. Cu toate acestea, Deac a demonstrat că începe să se revină și să-i pună frica în oamenii din Liga 1.

De asemenea, Ivanovici a subliniat faptul că și CFR Cluj a fost interesată de transferul lui Deac, însă au avut anumite impedimente care i-au determinat să renunțe. Cristi Balaj, președintele clubului, a menționat că aceasta este o victorie semnificativă pentru echipă și că Adrian Mutu a reușit să creeze un suflu nou în cadrul echipei.

Însă, Cristi Balaj a avut de plătit o poliță pentru victoria cu 4-1 împotriva Voluntariului. Acesta s-a adresat celor care au reacționat ironic la vestea prelungirii contractului lui Deac și Camora, menționând că aceștia au fost cei care au construit echipa și au obținut această performanță. Balaj a ținut să sublinieze că această victorie nu înseamnă mare lucru dacă nu vor reuși să obțină și victorii în următoarele partide cu Petrolul și Rapidul.

Pe parcursul meciului cu ilfovenii, Cristi Balaj a trecut prin toate stările. La pauză, acesta a fost îngrijorat de prestația echipei, însă a fost încântat de jocul din repriza a doua. Balaj a menționat că împreună cu colegii săi a construit această echipă și că își dorește să o vadă din nou în forma ei maximă.

Lotul lui CFR Cluj, o sursă de mulțumire pentru Cristi Balaj

Cristi Balaj a mulțumit jucătorilor pentru rezultatul obținut și pentru eforturile depuse. Acesta a subliniat faptul că se bucură că are soluții pe bancă și și-a exprimat regretul că Avounou nu a putut juca în acest meci, dar a lăudat performanțele echipei și debutul lui Mutu în mod deosebit. Balaj a menționat că este convins că și Avounou va avea ocazia de a se afirma pe teren.

În ciuda succesului obținut, echipa nu a avut parte de un teren în condiții optime. Balaj a menționat că terenul de antrenament este înghețat din cauza temperaturilor scăzute din această iarnă și că echipa a fost nevoită să se pregătească pe terenul de joc, ceea ce a dus la degradarea acestuia și a afectat spectacolul fotbalistic.

Cristi Balaj a remarcat performanța a doi jucători în mod special. El a menționat că El Kaddouri a demonstrat calități impresionante odată ce a intrat pe teren, iar altruismul lui Deac a fost remarcat de toți.

Cristi Balaj vorbește despre debutul lui Mutu și revenirea lui Deac

Taguri:

Cristi Balaj, CFR Cluj, Debut Adrian Mutu, Revenire Ciprian Deac, Victorie CFR Cluj
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments