Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCristi Balaj dezvăluie premiul uriaș pentru CFR Cluj în play-off

Cristi Balaj dezvăluie premiul uriaș pentru CFR Cluj în play-off

Cristi Balaj dezvăluie premiul uriaș pentru CFR Cluj în play-off

Cristi Balaj dezvăluie premiul uriaș pentru CFR Cluj în play-off

Un anunț important a fost făcut în cadrul echipei CFR Cluj. Neluțu Varga, managerul clubului, promite o primă impresionantă jucătorilor în cazul în care obțin titlul de campioni în play-off. Această veste a adus un suflu nou de motivație în rândul fotbaliștilor lui Adrian Mutu.

Cristi Balaj, impresionat de valoarea primelor pentru jucători

Situația în clasamentul SuperLigii este intensă, cu CFR Cluj pe locul 3, cu un decalaj de cinci puncte față de liderul FCSB. Posibilitatea de a câștiga al 9-lea titlu din istorie a echipei clujene a stârnit interesul tuturor, mai ales că primă de 1.000.000 de euro a anunțat pentru jucători.

„Victoria din ultima partidă ne-a dat încredere, dar trebuie să rămânem concentrați. Nu putem lăsa banii să ne influențeze. Important este să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și să obținem rezultate pozitive în continuare”, a declarat Balaj într-o discuție exclusivă pentru Fanatik.

În ciuda faptului că FCSB pare favorită din punct de vedere matematic, echipele din fruntea clasamentului trebuie să fie atente și să trateze fiecare meci cu seriozitate. Concurența este puternică, iar diferența se face la detalii și efort constant”, a adăugat Balaj.

Craiova, o prezență semnificativă în lupta pentru titlu

Cristi Balaj nu exclude posibilitatea ca Universitatea Craiova să fie o amenințare reală în cursa pentru titlu. Echipa olteană s-a situat pe locul 4 la finalul sezonului regulat, la 15 puncte în spatele celor de la FCSB.

„Competiția este deschisă. Craiova are șansele ei și este benefic pentru spectatorii pasionați de fotbal să avem o luptă strânsă pentru titlu. Evenimentele din play-off vor fi decisive, iar finalul de campionat se anunță incitant”, a subliniat președintele celor de la CFR Cluj.

Reacția inițială a echipei CFR Cluj în urma anunțului impresionant făcut de Neluțu Varga

Taguri: Cristi Balaj, CFR Cluj, play-off, SuperLiga, Neluțu Varga

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments