Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCristi Balaj anunță rivalii din SuperLiga să fie pregătiți pentru surprizele CFR...

Cristi Balaj anunță rivalii din SuperLiga să fie pregătiți pentru surprizele CFR Cluj

Cristi Balaj anunță rivalii din SuperLiga să fie pregătiți pentru surprizele CFR Cluj

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, a răspuns neașteptat la ironia lui Meme Stoica, aducând un avertisment către rivalii din SuperLiga. După ce Meme Stoica a ironizat echipa clujeană pe rețelele de socializare, Balaj îi dă dreptate lui Marcel Bîrsan și afirmă că penalty-ul acordat pentru FCSB în meciul cu Universitatea Craiova este corect.

Reacția lui Cristi Balaj la ironia lui Meme Stoica și verdictul privind penalty-ul FCSB

CFR Cluj și-a distrus adversarul FC Voluntari într-un meci debutant pentru noul antrenor Adrian Mutu. Echipa clujeană s-a impus cu scorul de 4-1, iar Ciprian Deac a demonstrat o formă excelentă pe teren. Cu toate acestea, Meme Stoica a postat un mesaj ironic pe rețelele de socializare, devenind subiectul discuției în fotbalul românesc.

Cristi Balaj a răspuns la mesajul lui Meme Stoica și a declarat că astfel de comentarii nu îi deranjează, ba din contră, îl încântă. Președintele echipei CFR Cluj a adăugat că este de acord cu acordarea penalty-ului în favoarea FCSB în meciul împotriva Universității Craiova.

“Ne binedispune atunci când adversarii ne subestimează și fac glume pe seama noastră. Nu ne deranjează pentru că acest lucru duce la apariția surprizelor, așa cum s-a demonstrat deja. Suntem încântați dacă adversarii noștri aleg să ne subestimeze. Este important să menținem o continuitate pozitivă, dar să nu diminuăm munca echipei noastre sau să afirmăm că adversarii noștri nu au dorit să câștige. Avem alte preocupări și trebuie să mergem mai departe.”

“Am câștigat meciul și pentru că arbitrul a înțeles că penalty-ul a fost justificat. A fost o greșeală evidentă din partea adversarilor noștri și am primit o lovitură de pedeapsă corect acordată. Cadeaua din partea adversarilor se presupune a fi fost o greșeală, iar apărătorul Craiovei a atins mingea cu mâna. Așa că putem adăuga că a existat o lovitură de pedeapsă corectă.”

“Ne plăceă atunci când adversarii ne subestimează. Așa apar surprizele și acesta este un aspect pozitiv pentru noi.”, a declarat Cristi Balaj în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, transmisă în fiecare zi de luni, marți și vineri de pe site-ul FANATIK.RO începând cu ora 10:30.

FCSB riscă să piardă titlul: “Situație dramatică în trecut”

Andrei Vochin a adus în atenția fanilor despre situația în care FCSB a fost aproape să piardă titlul în sezonul 2014-2015. Deși echipa avea o avans considerabil de 14 puncte în fața ASA Târgu Mureș, trupa lui Liviu Ciobotariu a fost surprinsă de revenirea agresivă a rivalilor și s-a luptat pentru titlu până în ultima etapă.

“Este adevărat că distanța este mare în acest moment, dar am văzut o situație similară și în trecut când FCSB a avut 14 puncte în fața adversarilor. Deși nu a fost un caz de recuperare a punctelor, s-a jucat până în ultima etapă pentru câștigarea campionatului. FCSB a fost într-o situație similară în trecut, în timpul lui Gâlcă, când diferența s-a ridicat la 14, 15 puncte.”

“Este adevărat că în acea perioadă FCSB a greșit prin prezența unor jucători importanți precum Keșeru, Sănmărtean și Szukala. Ei au plecat și a fost la un pas de a pierde campionatul. ASA Târgu Mureș nu a reușit să învingă Galați acasă și s-au pierdut puncte importante în amănuntul respectiv.”

“Trebuie să fim realiști și să încredințăm fanii că există încă șanse de câștig. Dar acest lucru trebuie comunicat cu precauție deoarece suporterii FCSB-ului pot fi supărați. FCSB putea câștiga campionatul în ultima etapă împotriva celor de la Iași, dar nu a reușit acest lucru.”, a precizat Vochin.

Citește și: Cristi Balaj a răspuns la ironia lui MM Stoica după meciul CFR Cluj – FC Voluntari 4-1

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments