Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateCrimea lui Sorin Anghel: Arma uciderii inexistenta dupa 72 de ore de...

Crimea lui Sorin Anghel: Arma uciderii inexistenta dupa 72 de ore de la tragedie

Crimea lui Sorin Anghel: Arma uciderii inexistenta dupa 72 de ore de la tragedie

După mai bine de 72 de ore de la comiterea crimei lui Sorin Anghel, arma folosită în atac este în continuare de negăsit. Atacatorii susțin că au aruncat-o într-o râpă, dar nu au putut să indice clar locația.

Uciderea violentă a lui Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, a avut loc în timpul unei petreceri cu vedete acum mai bine de două zile. Până în acest moment, arma folosită în comiterea crimei nu a fost găsită, conform surselor din anchetă. De asemenea, se pare că ar fi exclusă posibilitatea ca arma să fie o macetă, așa cum s-a speculat inițial.

Citește și: Crimă sângeroasă la o petrecere cu vedete, bărbat ucis cu maceta. Alex Velea, surprins alături de criminali, înainte de atac

Echipele de anchetatori efectuează căutări în zona drumului montan din Platoul Bucegilor, locul unde cei trei suspecți au încercat să fugă după comiterea crimei. Aceștia au declarat că au aruncat arma crimei, un cuțit cu lamă mare, într-o râpă, dar nu au putut să indice cu exactitate locația.

Citește și: Crima din Padina. Cei trei agresori ai bărbatului înjunghiat mortal la petrecerea cu vedete, REȚINUȚI

Cei trei frați implicați în această crimă au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii au prezentat dovezi clare privind intenția acestora de a-l ucide pe bărbat, chiar dacă inițial s-a crezut că ar fi fost vorba despre un conflict spontan.

Update: Arma crimei încă necunoscută, ancheta continuă

La momentul actual, anchetatorii nu au reușit să găsească arma cu care Sorin Anghel a fost ucis, deși au demarat ample căutări în zona indicată de suspecți. Echipele de detectivi investighează toate posibilitățile și analizează fiecare indiciu în vederea găsirii armei și soluționării acestui caz teribil care a șocat întreaga țară.

În paralel, poliția continuă audierile și interogatoriile suspecților în vederea obținerii de informații relevante pentru anchetă. Se încearcă identificarea și audierea martorilor care au participat la petrecerea cu vedete și care ar putea oferi detalii despre circumstanțele crimei și despre armele prezente la eveniment.

Oamenii legii colaborează cu specialiști criminaliști și cu experți în balistică pentru a analiza probele găsite la locul crimei și pentru a obține informații cu privire la arma folosită în atac. De asemenea, se solicită sprijinul populației în cazul în care aceasta deține informații relevante care ar putea ajuta la rezolvarea cazului.

Ipoteze privind dispariția armei

Ancheta se concentrează și asupra ipotezelor privind dispariția armei crimei. Există presupuneri că suspecții ar fi putut să o ascundă într-un alt loc sau să o distrugă într-un mod în care să nu poată fi identificată. Detectivii investighează posibile complicități sau legături cu alte persoane care ar fi putut ajuta la sustragerea armei sau la ascunderea probei.

De asemenea, autoritățile colaborează cu alte instituții precum serviciile de informații sau poliția din alte județe pentru a verifica toate piste posibile și pentru a obține informații suplimentare care să ajute la rezolvarea acestui caz complex.

Se așteaptă noi informații și avansuri în caz

Poliția așteaptă noi informații și avansuri în investigație și speră că în curând se va găsi arma folosită în atacul asupra lui Sorin Anghel. Autoritățile depun toate eforturile pentru a aduce în fața justiției pe cei vinovați de această crimă și pentru a lămuri toate aspectele acestui caz șocant.

În același timp, societatea este chemată să ofere sprijin și să colaboreze cu autoritățile în rezolvarea acestui caz. Orice informație sau indiciu poate fi vital în obținerea justiției și aducerea liniștii în comunitatea afectată de această tragedie.

TAGS: crime sorin anghel, dispariția arme crime, ancheta ucis Sorin Anghel

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments