Monday, May 20, 2024
HomeSportCreșterea Tensiunilor în Bătălia Electorală pentru Primăria Capitalei: Se Anunță Un Duel...

Creșterea Tensiunilor în Bătălia Electorală pentru Primăria Capitalei: Se Anunță Un Duel Intens între Gabriela Firea și Nicușor Dan

Creșterea Tensiunilor în Bătălia Electorală pentru Primăria Capitalei: Se Anunță Un Duel Intens între Gabriela Firea și Nicușor Dan

Ultimele date ale sondajului Avangarde confirmă că alegerile locale din 9 iunie vor aduce în prim-plan un duel ferm între Gabriela Firea și Nicușor Dan, într-un context marcat de competiție acerbă și suspans.

PSD Prognozează o Revanșă a Duelului dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan la Alegerile Locale din București

Conform ultimelor cercetări, Gabriela Firea se situează la un scor de 24%, apropiindu-se cu pași rapizi de Nicușor Dan, care conduce cu 31%. În schimb, Constantin Popescu Piedone, candidatul PUSL, se află pe locul trei cu doar 20% din preferințele de vot ale locuitorilor Capitalei și înregistrează o tendință descrescătoare.

“Decizia luată de PSD de a se prezenta pe o listă separată în București a propulsat-o direct pe Gabriela Firea pe poziția a doua în preferințele exprimate în sondaje.

Firea beneficiază de o rată de conversie de 76% din voturile electoratului social-democrat din București. Având în vedere nivelul ridicat al popularității sale, se estimează că Firea va culege până la 90% din voturile PSD la debutul campaniei electorale, adică aproximativ 34% dintre locuitorii Capitalei”, conform comunicatului emis de social-democrați.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, manifestă încredere în șansele Gabrielei Firea și afirmă că aceasta poate acoperi diferența dintre ea și Nicușor Dan.

“Gabriela Firea este perseverentă, va prezenta proiecte și va beneficia de sprijinul primarilor în funcție. Firea reprezintă 90% din voturile Partidului Social Democrat. Înainte de a demara campania electorală, PSD a acumulat 34% din intențiile de vot în București.

Dacă doamna Firea, împreună cu Daniel, cu Robert, cu întregul său staff, cu toți candidații – am inclus și candidații comuni ai PNL din sectoare – se vor concentra în aceste 30 de zile nu doar asupra proiectelor din sectoarele individuale și a proiectului integrat pentru Capitală pe care îl vor prezenta bucureștenilor, este aproape cert că avem nu doar viitorul primar al Capitalei în fața noastră, ci și viitorii primari de sectoare, pentru că bucureștenii vor decide”, a subliniat Ciolacu.

Conform listelor oficiale ale Autorității Electorale Permanente, un număr de 1.793.236 de persoane sunt înscrise pentru vot la alegerile locale din București de anul acesta.

Articol susținut de PSD

TAGS: Gabriela Firea, Nicușor Dan, Alegeri Locale, București, PSD

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments