Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitateCRBL refuză să participe la Survivor All Stars și semnează pentru un...

CRBL refuză să participe la Survivor All Stars și semnează pentru un nou show la Antena 1

CRBL refuză să participe la Survivor All Stars și semnează pentru un nou show la Antena 1Cântărețul CRBL nu se află printre concurenții selectați pentru ediția All Stars a emisiunii Survivor, care va începe pe 16 ianuarie la Pro TV. Cu toate acestea, artistul a semnat un contract cu Antena 1 pentru a participa la un alt show.


CRBL a fost unul dintre concurenții Suvivor România 2023, însă nu va face parte din echipa All Stars care va merge în Republica Dominicană. Motivele absenței sale nu sunt legate de sănătate, artistul fiind complet refăcut după accidentul de motocicletă suferit cu câteva luni în urmă.


Potrivit declaratiilor sale, CRBL nu vede rostul de a merge într-un al doilea sezon al emisiunii, deoarece consideră că și-a demonstrat deja abilitățile și nu mai are nimic de dovedit. “Ce să caut aici când toată lumea știe joaca și merg doar pentru televiziune?”, a declarat el pentru cancan.ro.


Este important de menționat faptul că accidentul de motocicletă suferit de CRBL în luna august a anului trecut nu are nicio legătură cu absența sa din Survivor All Stars. Artistul se recuperează în prezent și va trebui să aștepte cel puțin un an pentru finalizarea procesului. Până în prezent, el este nevoit să circule cu dovada, pe care trebuie să o reînnoiască lunar.


CRBL va participa la Power Couple România – La bine și la greu


În loc să revină în competiția Survivor, CRBL și soția sa vor apărea într-un alt show TV. Cei doi vor participa la Power Couple România – La bine și la greu, un show prezentat de Dani Oțil, care va debuta pe 5 februarie la Antena 1.


În cadrul acestui show, cuplurile vor concura pentru primul trofeu Power Couple România. Fiecare pereche se va confrunta cu trei provacări diferite: proba pentru femei, proba pentru bărbați și proba decisivă – de cuplu.


Înainte de fiecare probă, unul dintre parteneri va investi o sumă de bani în capacitatea celuilalt de a reuși. Dacă proba este trecută cu succes, cei doi câștigă suma de bani pusă în joc. Însă, în cazul în care proba nu este reușită, banii investiți vor fi pierduți.


La finalul fiecărui ciclu, două cupluri vor fi propuse pentru eliminare: unul care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și unul situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Cuplul care va fi eliminat va pierde toți banii strânși până în acel moment.


Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, iar echipa care va fi eliminată va pleca acasă fără niciun ban. În schimb, cuplurile rămase în competiție își vor păstra sumele acumulate de la o etapă la alta. La finalul show-ului, cuplul câștigător, care va fi desemnat primul Power Couple din România, poate obține premiul în valoare de până la 50.000 de euro.


Alături de CRBL și Elena, vor mai participa la acest show și alte cupluri celebre, cum ar fi Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția sa, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, precum și soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu.


Concluzie


Astfel, CRBL renunță la Survivor All Stars și se alătură competiției Power Couple România – La bine și la greu. Artistul consideră că a demonstrat deja abilitățile sale în competiția Survivor și că nu mai are nimic de dovedit. Împreună cu soția sa, CRBL va concura pentru a câștiga marele trofeu Power Couple România și premiul în valoare de până la 50.000 de euro.


TAGS: CRBL, Survivor All Stars, Antena 1, Power Couple România
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments