Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateCraiovean de 42 de Ani Retinut pentru Hartuire: Detalii si Desfasurarea Anchetei

Craiovean de 42 de Ani Retinut pentru Hartuire: Detalii si Desfasurarea Anchetei

Craiovean de 42 de Ani Retinut pentru Hartuire: Detalii si Desfasurarea Anchetei

Un locuitor din Craiova a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de hărțuire, după ce o femeie în vârstă de 38 de ani a reclamat poliției că a fost urmărită și supravegheată în mod repetat de un bărbat de sex masculin, fără niciun motiv.

Polițiștii au primit sesizarea la data de 29 mai, iar în urma investigațiilor desfășurate, aceștia au reușit să identifice persoana în cauză, un bărbat de 42 de ani din Craiova, principalul suspect în această cauză de hărțuire.

Bărbatul a fost reținut de către forțele de ordine pentru 24 de ore și a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj pentru continuarea anchetei și luarea unor măsuri corespunzătoare în acest caz delicat.

Astăzi, individul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru a se lua în considerare aplicarea unor măsuri preventive în acest caz de hărțuire, care a creat un disconfort major reclamantei și a ridicat o serie de semne de întrebare în comunitatea locală din Craiova.

Citeste și: (VIDEO) Dolj: În trafic pentru explicarea procedurii comunicării procesului verbal de constatare și sancționarea a contravențiilor

TAGS:
Craiova, hartuire, Poliţia Dolj, Anchetă, Reținut

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General