Sunday, June 23, 2024
HomeSportCraiova se pregătește să facă o lovitură pe piața transferurilor: Jalen Blesa

Craiova se pregătește să facă o lovitură pe piața transferurilor: Jalen Blesa

Craiova se pregătește să facă o lovitură pe piața transferurilor: Jalen Blesa

Universitatea Craiova ia în calcul o ultimă mișcare pe piața transferurilor și intenționează să aducă un nou atacant în echipă. Conform informațiilor obținute de publicația FANATIK, oficialii clubului oltean au ajuns la un acord cu Jalen Blesa, un fotbalist de perspectivă dorit și de FCSB. Cu toate acestea, există o problemă majoră care trebuie rezolvată.

Deși perioada de mercato s-a încheiat deja, actele de transfer au fost trimise cu întârziere, iar Universitatea Craiova încearcă să obțină o derogare de la FIFA pentru a finaliza acest transfer. Clubul dorește să folosească influența lui Ovidiu Costeșin, responsabil cu transferurile, pentru a rezolva această situație.

În ciuda faptului că actele au ajuns târziu, Universitatea Craiova deține semnătura lui Jalen Blesa, un atacant dorit și de FCSB. Această mutare ar fi una foarte importantă pentru echipă, având în vedere calitățile jucătorului spaniol.

Încercările de a obține o derogare

Universitatea Craiova se află în mijlocul unor negocieri cu FIFA în vederea obținerii unei derogări pentru transferul lui Jalen Blesa. Clubul susține că momentul în care actele au ajuns a fost unul dificil, întârzierile fiind cauzate și de o pană de curent.

Președintele clubului, Horia Ivanovici, a declarat că aceasta este ultima lovitură pe care echipa o poate da în această perioadă de mercato. Universitatea Craiova consideră că nu este vina lor că actele au întârziat, ci a celor de la Priștina, fostul club al lui Blesa. Oficialii olteni speră ca FIFA să ia în considerare aceste circumstanțe și să ofere derogarea necesară pentru înregistrarea transferului.

Calitățile impresionante ale lui Jalen Blesa

Jucătorul Jalen Blesa pare să fie un fotbalist cu calități impresionante. Este ambidextru, având abilitatea de a controla mingea foarte bine cu ambele picioare. Aceasta este o caracteristică rară în fotbalul românesc și este căutată de echipele importante din Europa.

Pe lângă aceasta, Blesa are și un joc excelent de cap, fiind foarte eficient în jocurile aeriene. Ca orice atacant adevărat, el vine și cu un simț dezvoltat al porții, fiind capabil să marcheze goluri importante.

Universitatea Craiova acordă o mare importanță transferului lui Jalen Blesa și încearcă să obțină aprobarea FIFA pentru înregistrarea acestuia. Cu toate că perioada de mercato s-a încheiat deja, există șanse mari ca transferul să fie realizat și ca fotbalistul spaniol să se alăture echipei conduse de Ivaylo Petev în această ultimă parte a sezonului.

Succesul precedent al Universității Craiova în obținerea unei derogări

Universitatea Craiova a mai întâmpinat o situație similară în anul 2019, când a obținut o derogare pentru transferul lui Stephane Acka de la Erzurumspor. În același timp, FIFA investighează situația în care Lyon și West Ham se află într-un conflict privind transferul lui Behrama. FIFA a anunțat deja că va soluționa cazul și va clarifica motivele pentru care transferul nu s-a finalizat în timp util.

În concluzie, transferul lui Jalen Blesa reprezintă o oportunitate majoră pentru Universitatea Craiova, iar clubul depune toate eforturile pentru a obține aprobarea FIFA. Cu calitățile sale impresionante și abilitățile rare în fotbalul românesc, Blesa poate aduce o plusvaloare semnificativă echipei oltenilor.

Sursa: ezs.ro

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General