Tuesday, April 16, 2024
HomeSportCraiova, finanțat de Mititelu, se teme de repetarea unui episod controversat

Craiova, finanțat de Mititelu, se teme de repetarea unui episod controversat

Craiova, finanțat de Mititelu, se teme de repetarea unui episod controversat

Adrian Mititelu, finanțatorul clubului FC U Craiova, își pune mari temeri în privința repetării unui incident similar cu cel din octombrie, de la meciul împotriva echipei UTA Arad, scor 2-3. La pauza acelui meci, fiul lui Adrian Mititelu l-a amenințat și scuipat pe arbitru, Marian Barbu. Aceste acțiuni au fost consemnate în raportul de joc întocmit de central.

Motivele acestei temeri l-au determinat pe Adrian Mititelu să lanseze noi acuzații împotriva secretarului general al FRF, pe care îl consideră responsabil pentru delegările controversate.

„Felicit președintele CCA, Gabriel Bodescu, pentru această delegare! Nu am intenția să jignesc sau să atac pe cineva, ci doar spun ceea ce am auzit despre delegări. Aveam o părere foarte bună despre arbitrul Marian Barbu, îmi plăcea foarte mult. Până la meciul cu UTA, când ne-a dezavantajat. Fiul meu a greșit în acea situație, a avut o reacție exagerată față de Barbu. Sper că arbitru nu va fi influențat de episodul acela, să nu fie ranchiunos și răzbunător!”, a declarat Adrian Mititelu pentru FANATIK.

Atacul lui Adrian Mititelu Jr. asupra lui Marian Barbu la meciul cu UTA

Fiul finanțatorului clubului FC U Craiova a generat un scandal la pauza meciului cu UTA Arad, pe care echipa sa l-a pierdut. Nesatisfăcut de prestația arbitrului Marian Barbu, Adrian Mititelu Jr. i-a amenințat și scuipat pe acesta, după cum reiese din raportul întocmit de arbitru.

„Adrian Mititelu Jr. m-a scuipat în față, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî, oriunde m-ar prinde. Mi-a precizat și că nu voi ieși viu din Craiova dacă voi mai veni vreodată acolo”, a notat Marian Barbu în raportul său de joc, potrivit GSP.

Adrian Mititelu Jr. neagă acuzațiile aduse de Marian Barbu: „Vreau să dezminți total cele declarate de arbitrul Marian Barbu în raportul de final al meciului.

Într-adevăr, în timp ce eram în zona vestiarelor pentru a discuta cu jucătorii după meci, m-am întâlnit cu Marian Barbu și l-am apostrofat pentru prestația lamentabilă pe care a avut-o în calitate de arbitru pe toată durata partidei și pentru evidenta rea-credință manifestată în judecarea unor faze clare din meci.

Nu l-am scuipat și nici nu l-am amenințat cu moartea pe acest arbitru. De fapt, el ne-a nenorocit în acel meci. Am avut două penalty-uri clare neregulate, iar UTA a marcat golul de 3-2 după o preluare cu mâna a unui jucător din Arad. Raportul acesta este mincinos, arbitrul poate scrie orice acolo. Poate că ar trebui subliniat faptul că echipa noastră ar fi putut fi în play-off dacă ar fi fost arbitrată corect sau, măcar, mai corect, și nu după cum scrie într-un raportul unui arbitru care nu tolerează să i se reproșeze nimic. Arbitrii sunt mai protejați decât magistrații în această țară”, a fost reacția lui Mititelu Jr.

Duel dificil pentru FC U Craiova 1948 împotriva CFR-ului

Oltenii se vor confrunta cu CFR Cluj sâmbătă, de la ora 21:30. Echipa antrenată de Adrian Mutu vine după o înfrângere în fața Rapidului, scor 0-1, în timp ce FC U Craiova speră să-și revină după înfrângerea suferită în deplasare împotriva Oțelului, scor 0-1. În acest an, oltenii au înregistrat 3 înfrângeri și o singură victorie.

TAGS: Adrian Mititelu, FCU Craiova, Marian Barbu, raportul de joc, arbitraj controversat, FRF, delegari, FC U Craiova 1948, UTA Arad, CFR Cluj, Adrian Mutu, Rapid, Oțelul

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments