Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateCostică Dobre, primarul comunei brăilene Şuţeşti, reales în funcţie, deși are o...

Costică Dobre, primarul comunei brăilene Şuţeşti, reales în funcţie, deși are o condamnare definitivă pentru proxenetism


Costică Dobre (PSD), primarul comunei Şuţeşti din judeţul Brăila, condamnat definitiv pentru proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat., a fost reales la scrutinul din 9 iunie, informează agenția News.ro. El a obţinut cel mai mare număr de voturi, peste 60 de procente, în trei dintre cele patru secţii de votare din comună.


Costică Dobre a obţinut victorii categorice în trei dintre cele patru secţii de votare din comuna cu 4.000 de locuitori, unde a obţinut 61,42%, 71,10% şi 61,07% din voturi, în a patra secţie fiind votat de 31,54% dintre alegători. El a avut 3 contracandidați.


Costică Dobre a fost condamnat definitiv în 2018 pentru proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat. A fost găsit vinovat pentru că, alături de fratele şi cumnata sa, a racolat fete din România pe care le-au obligat să se prostitueze în Spania şi în Grecia.


Odată cu condamnarea, un an și 6 luni de închisoare cu suspendare, Curtea de Apel Galaţi nu a dispus interdicţia de a candida, astfel că şi în anul 2020 Dobre a candidat şi a fost ales.


Oamenii au întotdeauna dreptate. Românii au întotdeauna dreptate. Ei hotărăsc cine este cel mai bun gospodar din urbea lor. Nu eu hotărăsc acest lucru.


Marcel Ciolacu, şeful PSD, despre cazul candidatului de la Şuţeşti:

Foto: Facebook


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General