Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateCosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă...

Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari

Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari

Cosmin și Eliza Natanticu au achiziționat o casă în Tunari și așteaptă cu entuziasm momentul în care se vor muta în noua locuință. Eliza, soția actorului, va fi responsabilă de decorarea imobilului, iar cei doi se pregătesc pentru o nouă etapă în viața lor.

Familia Natanticu s-a decis să investească într-o casă construită pe un singur nivel în Tunari, deși inițial Eliza își dorea o locuință mai spațioasă, cu etaj. Cu toate acestea, au ales o casă practică, cu o curte generoasă de 400 de metri pătrați, potrivită nevoilor lor. Decizia lor a fost influențată și de apropiații care locuiesc deja în acel cartier.

Într-un interviu acordat Xtra Night Show, Cosmin Natanticu a vorbit despre noua lor achiziție: „Ne-am luat deja. După lupte seculare care au durat 20 de ani de televiziune… Nu ne-am mutat încă. E casă cu pământ, cu curte, e în Tunari, e aproape de job și acum urmează nebunia aia… Curtea are vreo 400 de metri, casa nu e mare, are un singur nivel. Lizzie avea o idee din asta (n.r. să își cumpere o casă mare) și a zis și dezvoltatorul că ocupă spațiu și mai am un prieten care s-a mutat acolo în cartierul respectiv. Se mutase de o lună când ne-am dus noi să vedem casele și îmi spunea că după o lună se roagă unul de altul care se duce sus că a uitat nu știu ce că nu mai poate cu scările, plus că dacă mai vine și un copil e mai complicat”.

eliza si cosmin natanticu 2 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 3 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 4 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 5 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 6 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 7 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 8 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 9 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari
eliza si cosmin natanticu 1 Cosmin Natanticu și Eliza, Nerăbdători să se Mute în Noua Lor Casă din Tunari

Noua Casă a lui Cosmin Natanticu: Trei Dormitoare și Design Interior

Casa nouă a lui Cosmin Natanticu dispune de trei dormitoare, iar Eliza va fi responsabilă pentru designul interior al locuinței. Cuplul va dedica următoarea perioadă pentru a transforma casa într-un cămin confortabil și plin de personalitate. Actorul a glumit spunând că el este interesat doar de amenajarea curții și a sufrageriei.

„Sunt trei dormitoare (…) Lizzie se ocupă (n.r. de amenajare), eu nu. Pe mine mă interesează curtea și sufrageria, unde e televizorul”, a precizat Cosmin Natanticu.

Cosmin Natanticu și Eliza: Planuri de a deveni Părinți, dar cu Anxietate

Cosmin Natanticu și Eliza, căsătoriți din 2010, își doresc să devină părinți, dar au unele temeri legate de această responsabilitate. Actorul a explicat că observeră modele de familie în jurul lor unde apariția unui copil a dus la distanțarea părinților. Natanticu a subliniat importanța menținerii unei legături puternice în cuplu și în creșterea copilului.

Într-un interviu acordat pentru Cancan, Cosmin Natanticu a declarat: „Din păcate, în ziua de azi, am foarte multe exemple de familii în care atunci când apare copilul, părinții se îndepărtează. Ea se ocupă foarte mult de copil, îl îndepărtează și pe el, «nu știi tu aici, lasă-mă pe mine». El își găsește cu băieții lui alte îndeletniciri, stai la o bere, stai la o FIFA. Și atunci, după doi ani, când copilul este deja crescut, își dau seama că n-au mai făcut bonding”.

În ceea ce privește dorința de a avea un copil, Cosmin a menționat: „Normal că-mi doresc băiat! Normal că-mi doresc să-mi ducă numele mai departe. Tatăl meu, având cinci copii, suntem cinci frați, toți ceilalți au copii. Este un singur băiat, al fratelui meu, el va duce numele mai departe. Pentru că fetițele cresc, se mărită. Sper să salvez și eu turma, să rămână Natanticu ăsta nu numai pe YouTube”.

TAGS:

casă, Tunari, Cosmin Natanticu, Eliza Natanticu, părinți, amenajare interior

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General