Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateCosmin Natanticu nu este încântat de Valentine's Day

Cosmin Natanticu nu este încântat de Valentine’s Day

Cosmin Natanticu nu este încântat de Valentine’s Day

Actorul de comedie Cosmin Natanticu nu este prea încântat de apropierea zilei de Valentine’s Day. El a dezvăluit că soția sa, Eliza, este mereu dornică să primească multe cadouri din partea lui, ceea ce îl pune în dificultate. Însă, în timp ce mulți își planifică diverse surprize și gesturi romantice pentru ziua îndrăgostiților, Cosmin pare să aibă o altă perspectivă asupra acestei sărbători.

În contextul acestui fapt, Cosmin Natanticu va deschide cel de-al 16-lea sezon al emisiunii “iUmor – Alege comedia”, care va avea premiera duminica aceasta la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Sezonul va aduce în fața juraților și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

Actorul a făcut câteva declarații în legătură cu Valentine’s Day, dezvăluind că nu înțelege în mod special această sărbătoare, deoarece consideră că nu face parte din cultura noastră. Argumentul lui se bazează pe faptul că soția sa este mereu în căutare de cadouri și devine din ce în ce mai dificil să o impresioneze. Cu toate acestea, Cosmin a precizat că înțelege importanța zilei îndrăgostiților, dar crede că expresia de iubire ar trebui să fie prezentă pe tot parcursul anului și nu doar într-o singură zi.

Cosmin Natanticu este unul dintre jurații emisiunii “iUmor” și dorește să aducă întotdeauna umor și bucurie prin prestațiile sale. El va fi prezent în primele episoade ale noului sezon și va aduce un plus de energie și amuzament.

cosminnatanticuiumor4 Cosmin Natanticu nu este încântat de Valentine's Day

Apartenența la iUmor a adus lui Cosmin o popularitate crescândă și a contribuit la consolidarea locului său în lumea comediei românești. El este un actor talentat și iubit de publicul larg, iar prestațiile sale au fost întotdeauna apreciate de către juriu și telespectatori.

În afara carierei sale în televiziune, Cosmin Natanticu este căsătorit cu Eliza, o cântăreață și actriță talentată. Cei doi formează un cuplu de zece ani și au o căsnicie de cinci ani. De-a lungul timpului, umorul a fost o parte integrantă din relația lor și i-a ajutat să depășească momentele dificile. Cosmin a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Eliza într-un moment neașteptat, chiar în mijlocul unei discuții contradictorii, iar această poveste a devenit ulterior material pentru stand-up.

Cosmin și Eliza Natanticu participă și la competiția “Power Couple România”. Cei doi au dorit să experimenteze o experiență distractivă și antrenantă și au adus cu ei o doză mare de energie pozitivă. Această competiție a adus cu sine provocări și emoții puternice, dar cuplul este convins că vor face față cu brio.

Cosmin a dezvăluit că participarea la acest show a fost una dintre cele mai mari provocări din viața sa și că nu a mai făcut atât de mult efort de când juca fotbal la juniori. Eliza, pe de altă parte, a mărturisit că este foarte competitivă și că această competiție i-a depășit așteptările. Cei doi au reușit să-și mențină buna dispoziție și să formeze o echipă puternică și unită.

Pentru a afla mai multe detalii despre declarațiile și experiențele celor doi, telespectatorii sunt invitați să urmărească primul episod al sezonului 16 al emisiunii “iUmor”, care va fi difuzat duminică, de la 21:00, la Antena 1. Acest sezon promite să aducă momente comice și distracție garantată, iar dezvăluirile lui Cosmin și Eliza Natanticu cu siguranță vor stârni interesul publicului.

TAGS:

Cosmin Natanticu

Eliza Natanticu

iUmor

Valentine’s Day

Power Couple România

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General