Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportCorina Chiriac, mărturisire sinceră: "L-am admirat și am fost îndrăgostită de Dan...

Corina Chiriac, mărturisire sinceră: “L-am admirat și am fost îndrăgostită de Dan Spătaru”

Corina Chiriac, mărturisire sinceră: “L-am admirat și am fost îndrăgostită de Dan Spătaru”

Corina Chiriac, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a făcut o dezvăluire emoționantă despre relația specială pe care a avut-o cu regretatul interpret Dan Spătaru. Artista a recunoscut că l-a admirat foarte tare pe acesta și că a fost îndrăgostită de el în tinerețe.

O legătură specială cu Dan Spătaru

Dan Spătaru, unul dintre cei mai apreciați artiști români, căruia i s-a încheiat parcursul în viață în urmă cu aproape 20 de ani, a rămas în memoria publicului ca un talent remarcabil și un interpret deosebit. Totodată, acesta a fost apreciat și de colegii săi de breaslă, astfel că Corina Chiriac a împărtășit recent detalii despre relația specială pe care a avut-o cu acest mare artist al muzicii ușoare.

La o vârstă fragedă, Corina Chiriac s-a îndrăgostit de Dan Spătaru și l-a admirat într-un mod aparte. În plus, ea a împărtășit că era profund impresionată și de talentul lui Aurelian Andreescu, altă legendă a muzicii din România.

Refuzând să ascundă adevărul, Corina Chiriac i-a mărturisit lui Dan Spătaru despre sentimentele sale profunde pentru el, obținând un răspuns surprinzător în schimb.

“Am mai spus-o și o repet, când eu aveam 15 ani, existau doi soliști. Aurelian Andreescu pe brunet și Dan Spătaru, care era un Alain Delon blond și frumos ca un înger. Eu mă îndrăgostisem de Dan Spătaru.”

“Și când am vorbit pentru prima oară cu el, i-am spus că am fost îndrăgostită de el și mi-a spus ‘poți să îmi spui tu’,” a povestit Corina Chiriac la Antena Stars.

Recunoașterea publică a lui Dan Spătaru

Cu mult timp în urmă, într-un interviu acordat unui post de radio, Corina Chiriac a descris personalitatea și farmecul lui Dan Spătaru. Ea l-a considerat un om cu “o carismă aparte”.

Corina Chiriac l-a apreciat întotdeauna pe Dan Spătaru și i-a adus în prim-plan o poveste fascinantă, relatată de compozitorul Horia Moculescu.

“Mi-a povestit Horia Moculescu de perioada în care cânta cu Dan Spătaru în turneu. Mi-a spus că într-o zi au ajuns să facă un concert în plus, în alt oraș, iar un om a scris pe o foaie A4, cu creionul – ‘Asta seară cântă Dan Spătaru’ și a venit tot orașul la concert.”

“Eu am avut bucuria de a-l cunoaște pe Dănuț și de a cânta în preajma lui. Avea un lipici cu totul aparte, acest om. O carismă, care nu se cerea afară. El avea o carismă a lui.”

“Fiind un băiat timid, finuț, extrem de politicos cu toată lumea și mereu la locul lui. Nu dansa, nu făcea nicio mișcare extraordinară. Nu pentru că așa erau vremurile, ci pentru că așa era el. Totuși, transmitea ceva unic. Nu-ți puteai lua ochii de la el,” a declarat Corina Chiriac la Kiss FM.

Corina Chiriac a reușit să impresioneze publicul cu sinceritatea și admirația sa față de Dan Spătaru. Acesta rămâne în memoria noastră ca un artist de excepție, iar amintirile și mărturiile celor care l-au cunoscut și i-au apreciat talentul continuă să pătrundă în inimile noastre.

TAGS: Corina Chiriac, Dan Spătaru, muzică ușoară, Aurelian Andreescu, artist muzical
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments