Tuesday, July 23, 2024
HomeExterneCopil de 3 ani internat în spital cu supradoză de droguri: Autoritățile...

Copil de 3 ani internat în spital cu supradoză de droguri: Autoritățile avertizează asupra pericolelor din surse necunoscute

Copil de 3 ani internat în spital cu supradoză de droguri: Autoritățile avertizează asupra pericolelor din surse necunoscute

Un incident șocant a avut loc în Pleven, Bulgaria, unde un copil în vârstă de 3 ani a fost internat în stare gravă cu o posibilă supradoză de droguri. Autoritățile sanitare au declarat că micuțul a fost transferat de urgență la secția de reanimare și detoxifiere, unde primește tratament specific pentru această situație. Deși semnele vitale ale copilului sunt acum stabile, este încă somnolent, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al spitalului.

  • Condiție gravă a copiilor

Întrebată despre severitatea stării copiilor, purtătoarea de cuvânt a subliniat că nu există pericol imediat pentru viața lor, dar a avertizat publicul să fie precaut și să evite acceptarea alimentelor de la persoane necunoscute sau din surse dubioase. Cazul a fost semnalat autorităților locale, iar poliția și Departamentul pentru Protecția Copilului au fost implicate pentru a investiga circumstanțele în care acestea au primit pachete cu biscuiți de la străini.

  • Avertizare privind siguranța copiilor

Medicul șef al Clinicii de toxicologie din Pleven, conf. univ. Dr. Evgenia Burzashka, a subliniat gravitatea situației și necesitatea unei acțiuni prompte pentru protejarea copiilor. Conform sa, este esențial ca părinții și adulții să fie vigilenți și să monitorizeze atent alimentația și interacțiunile copiilor, în special evitând consumul de produse de la persoane străine. Astfel, importanța evitării oricăror produse alimentare oferite de surse necunoscute este crucială pentru siguranța celor mici.

  • Recomandări pentru părinți și adulți

TAGS:

copil, spital, droguri, precauție, siguranță
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General