Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateConnect-R și Shift se transformă în emisiunea "Te cunosc de undeva"

Connect-R și Shift se transformă în emisiunea “Te cunosc de undeva”

Connect-R și Shift se transformă în emisiunea “Te cunosc de undeva”

În sezonul 20 al emisiunii “Te cunosc de undeva”, care va avea premiera sâmbătă la Antena 1, artistul Connect-R și rapperul Shift vor forma o echipă surprinzătoare. Deja de la prima ediție, cei doi au avut parte de un moment plin de nostalgie, care le-a provocat emoții puternice.

Cu peste 12 ani de spectacol și 19 sezoane realizate, show-ul “Te cunosc de undeva!” se bucură de un succes neîntrerupt. Numărul impresionant de 2563 de transformări și participarea a 127 de concurenți demonstrează popularitatea și longevitatea formatului. Acum, în sezonul 20, 8 echipe de artiști vor trece prin provocări și emoții intense, iar premiera va avea loc sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Printre artiștii care și-au format echipe se numără Connect-R și Shift, care au fost provocați intens încă de la prima gală. Desi amândoi au mai făcut parte din emisiune în trecut, cei doi artiști recunosc că emoțiile sunt la fel de intense înainte de fiecare transformare.

“Când aud jingle-ul dinainte de moment, îl simt direct în stomac. Suntem pe scenă de atâția ani, dar acea melodie, pe care o auzim în lift, îmi declanșează emoții de parcă aș fi pentru prima oară pe scenă!”, a mărturisit Connect-R.

Prima transformare le-a luat prin surprindere: “Nu ne așteptam să fim transformați atât de radical din prima dată!”, a reacționat Connect-R, în timp ce Shift a adăugat: “Ruleta ne surprinde mereu!”. Cei doi se vor transforma și vor interpreta mâine seară faimoasa melodie “I Will Follow Him” a celor de la Sister Act.

Concurenți în sezonul 20 al emisiunii “Te cunosc de undeva”

În cel de-al 20-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, 8 echipe de artiști s-au aliniat la start pentru a-și demonstra versatilitatea și talentul. Show-ul va avea premiera sâmbătă seara, de la 20.00, la Antena 1. Ilona și Ristei, Emi și Cuza, Connect-R și Shift, Jo și Liviu, Eliza și Zarug, Barbara și Bella, Alexia Ţalavutis și Dima și Paula și Romică sunt concurenții care vor fi supuși tuturor tipurilor de emoții în timpul sezonului cu energie la puterea 20.

Liviu Teodorescu și Jo în fața provocărilor din “Te cunosc de undeva”

Liviu Teodorescu și Jo fac echipă în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, sezonul 20. Primul moment va fi plin de emoții pentru cei doi, care vor fi surprinși încă din prima gală. Jo și-a arătat entuziasmul și iubirea pentru personajul său încă de când a aflat de la drum: “I love it!”, în timp ce Liviu a mărturisit faptul că a fost surprins negativ de personajul său.

liviu teodorescu Connect-R și Shift se transformă în emisiunea "Te cunosc de undeva"

Antrenorii emisiunii, Adriana Trandafir, Ioana Macarie și Crina Mardare, au observat imediat reacțiile diferite ale celor doi artiști. “Unul a spus: Wow, ce frumos!, iar celălalt: Wow, îngrozitor!”, a povestit amuzată Ioana Macarie.

Pentru Liviu Teodorescu, aceasta nu este prima experiență în travesti, dar personajul primit de el l-a scos cu totul din zona lui de confort: “Voi avea o atitudine foarte dificilă de interpretat. Nu cred că se poate să fie și mai greu! Un travesti în care trebuie să ai o coregrafie dificilă și să îl tratezi cu seriozitate!”, a declarat Liviu.

Emoțiile și provocările vor fi la ele acasă în noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar telespectatorii vor putea urmări transformările spectaculoase ale concurenților în fiecare săptămână.

TAGS: Te cunosc de undeva, Connect-R, Shift, emisiune, sezonul 20, Antena 1, artist, transformări, concurent, provocare, travesti, Jo, Liviu Teodorescu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments