Friday, May 24, 2024
HomeActualitateConflict violent într-o locuință din Craiova: Un tânăr agresat fizic, iar un...

Conflict violent într-o locuință din Craiova: Un tânăr agresat fizic, iar un altul reținut pentru violență

Conflict violent într-o locuință din Craiova: Un tânăr agresat fizic, iar un altul reținut pentru violență

Într-o serată tensionată, sâmbătă seara, autoritățile au fost alertate de o femeie în vârstă de 46 de ani cu privire la producerea unui conflict într-o locuință de pe Aleea Călugăreni din Craiova. Informațiile preliminare indică un incident între mai multe persoane, declanșat în mod spontan.

Conform declarațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din Craiova, ar fi ajuns la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, unde ar fi escaladat rapid într-un conflict fizic, agresându-l pe acesta. Fiul bărbatului, în vârstă de 18 ani, ar fi intervenit în sprijinul tatălui său, lovindu-l pe tânăr în zona abdominală cu un obiect tăietor-înțepător. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital pentru tratament medical.

În paralel, un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de lovire sau alte violențe. Acesta a fost transferat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj în așteptarea prezentării sale Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru emiterea unei măsuri preventive.

Surse de informare:

TAGS:

Craiova, conflict, violenta, reprezentanti Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, retragere măsură preventivă

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments