Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateConflict în familie la Crușeț: Dosar penal pentru violență în familie

Conflict în familie la Crușeț: Dosar penal pentru violență în familie

Conflict în familie la Crușeț: Dosar penal pentru violență în familie

Într-o zi obișnuită de 10 iulie 2024, polițiștii Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au primit un apel de urgență prin intermediul numărului 112. Apelul a fost înregistrat de o femeie în vârstă de 39 de ani, locuitoare din Crușeț, care a semnalat un conflict familial în care era implicat soțul ei.

Imediat ce agenții poliției au ajuns la fața locului, au constatat că situația escalasează într-un mod tensionat. Conform informațiilor inițiale, conflictul a pornit de la o dispută spontană generată de gelozie. Femeia a fost brutal prinsă de haine și împinsă de către partenerul ei, un bărbat de 47 de ani, cu care locuiește sub același acoperiș.

Desi femeia nu prezenta semne vizibile de vătămare corporală, aceasta a refuzat categoric să primească îngrijiri medicale de la echipajul de intervenție.

Odată cu stabilirea faptelor la fața locului, s-a completat un formular de evaluare a riscului. Rezultatul evaluării nu a indicat un risc iminent, motiv pentru care nu s-a emis un ordin de protecție provizoriu în acest context.

În urma acestui incident, poliția a declanșat procedura legală conform căreia a fost deschis un dosar de cercetare penală. Abuzul semnalat urmează să fie investigat în conformitate cu legislația în vigoare privind infracțiunile de violență în familie.

TAGS: conflict în familie, poliție rurală, dosar penal, violență în familie

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General